Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti mennyi pénzt költötök a barátotokra? Mit szoktatok kifizetni?
Nálatok ki fizet többet?
Én már 10 hónapja vagyok együtt a barátommal,ő 30 éves én 19, nagyon szeretem és érzem, hogy ő is engem, szeretem meglepni apróságokkal.
Az utóbbi 2 hónapban 5ször mentünk el hétvégére wellness hotelba, amiből 3szor én fizettem a szállást. Multkor elmeséltem a barátnőimnek, akik teljesen kiakadtak, hogy miért vagyok ekkora madár.
Én teljesen tanácstalan vagyok, hogy mi a jó most, eddig úgy gondoltam, hogy az ő kocsijával megyünk, ő fizeti a benzint meg mindent, logikus, hogy a szállást én fizetem. Ugyanakkor ő már dolgozik, saját vállalkozása van, keres is nem keveset, én pedig a szüleimmel lakok, tanulok, nem dolgozok.
Nemsokára ismét megyünk egy hotelba, de nem tudom mitévő legyek, fizessek megint, vagy hagyjam rá...
Amikor először fizettem, nem akarta hagyni, de most már szó nélkül belemegy.
hotelszámlát Veled fizetteti :D? csúcs, tud élni a pasi :D:D:D:D
egyébként komolyra fordítva: ajándékokat vettem a férjemnek, akkor is, amikor még csak jártunk. nem bóvlit, drága dolgokat (arany nyakkendőtű gyémánttal, hozzáillő m,andzsettagomb pl.) szóval sokat "költöttem rá" (utálom ezt a kifejezést egyébként, fujj), de éttermi és hotelszámlát eszembe nem volt kifizetni, és a férjem hülyének is nézett volna.
tehát: kb. egyformány költöttünk egymásra, de egy nő ne ilyesmit fizessen már, mert röhejes.
ja, és ráadásul nem is a saját pénzedet költöd a faszidra, hanem anyádékét. ezt ő nem érzi enyhén gáznak? megjegyzem, bárhova is mentek, azért a benzinköltség meg a szobaszámla messze nincs pariban, hamár számolgatunk.
rászoktattad, most meg szívsz. és messze van az úriembertől, mint ide Lacháza, mert egyébként nem hagyná.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!