Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ti mennyi pénzt költötök a barátotokra? Mit szoktatok kifizetni?

Figyelt kérdés

Nálatok ki fizet többet?

Én már 10 hónapja vagyok együtt a barátommal,ő 30 éves én 19, nagyon szeretem és érzem, hogy ő is engem, szeretem meglepni apróságokkal.

Az utóbbi 2 hónapban 5ször mentünk el hétvégére wellness hotelba, amiből 3szor én fizettem a szállást. Multkor elmeséltem a barátnőimnek, akik teljesen kiakadtak, hogy miért vagyok ekkora madár.

Én teljesen tanácstalan vagyok, hogy mi a jó most, eddig úgy gondoltam, hogy az ő kocsijával megyünk, ő fizeti a benzint meg mindent, logikus, hogy a szállást én fizetem. Ugyanakkor ő már dolgozik, saját vállalkozása van, keres is nem keveset, én pedig a szüleimmel lakok, tanulok, nem dolgozok.

Nemsokára ismét megyünk egy hotelba, de nem tudom mitévő legyek, fizessek megint, vagy hagyjam rá...

Amikor először fizettem, nem akarta hagyni, de most már szó nélkül belemegy.

2011. júl. 30. 14:52
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
49%
Szerintem ez így korrekt. Miért fizetne ő mindent? Legalább nem egy pénzéhes p.csa vagy, mint a barátnőid.:)
2011. júl. 30. 14:57
 2/21 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk mindent ő fizet, de csak azért mert nem kapok munkát. De amíg dolgoztunk mindketten, addig éppen akinél volt pénz, az fizetett.
2011. júl. 30. 15:00
 3/21 napietus ***** válasza:
0%

hotelszámlát Veled fizetteti :D? csúcs, tud élni a pasi :D:D:D:D

egyébként komolyra fordítva: ajándékokat vettem a férjemnek, akkor is, amikor még csak jártunk. nem bóvlit, drága dolgokat (arany nyakkendőtű gyémánttal, hozzáillő m,andzsettagomb pl.) szóval sokat "költöttem rá" (utálom ezt a kifejezést egyébként, fujj), de éttermi és hotelszámlát eszembe nem volt kifizetni, és a férjem hülyének is nézett volna.

tehát: kb. egyformány költöttünk egymásra, de egy nő ne ilyesmit fizessen már, mert röhejes.

2011. júl. 30. 15:02
 4/21 napietus ***** válasza:
64%

ja, és ráadásul nem is a saját pénzedet költöd a faszidra, hanem anyádékét. ezt ő nem érzi enyhén gáznak? megjegyzem, bárhova is mentek, azért a benzinköltség meg a szobaszámla messze nincs pariban, hamár számolgatunk.

rászoktattad, most meg szívsz. és messze van az úriembertől, mint ide Lacháza, mert egyébként nem hagyná.

2011. júl. 30. 15:05
 5/21 anonim ***** válasza:
Honnan veszed, hogy nincs saját pénze? :D
2011. júl. 30. 15:06
 6/21 napietus ***** válasza:
100%
"a szüleimmel lakok, tanulok, nem dolgozok." innen. ha van is zsebpénze, azt is anyujáéktól kapja. engem apám mondjuk kiröhögött volna, ha eléállok, hogy "Fater, kéne egy százas, mert elvinném a Döncit wellnessbe" :D
2011. júl. 30. 15:18
 7/21 anonim ***** válasza:
74%
Jahm, tényleg :D:D Ha saját pénzed lenne vajon akkor is ennyire költenéd? :) Meg nem értem miért kell ennyit menni wellenes-elni?
2011. júl. 30. 15:20
 8/21 napietus ***** válasza:
jó az amúgy, mi is járunk. viva la belfölditurizmus :)
2011. júl. 30. 15:28
 9/21 anonim ***** válasza:
50%
Az én párom fizetése többszöröse az enyémnek, ezért szinte mindig mindent ő fizet, én mire kifizetem a dolgaim és feladom a csekkjeim, már semmim sem marad. Mellette ajándékokat is kapok tőle bőven, nem is olcsó dolgokat, és engem néha nagyon bánt, hogy nem tudom viszonozni! Ő azt mondja örömmel adja, és tudja hogy nekem másra kell a pénz, de akkor is rossz :S Én örülnék ha be tudnám fizetni ilyen helyekre, szóval szerintem nem baj :) 21/L
2011. júl. 30. 15:29
 10/21 anonim ***** válasza:
100%
jaja jó de ennyiszer ?
2011. júl. 30. 15:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!