Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szólnátok, ha megtudnátok, hogy a barátotokra ráindult a volt barátnője?
Én ezt úgy tudtam meg, hogy a barátom mesélte el 1-2 hete. Azóta nagyon féltékeny vagyok. Félek, hogy visszamegy hozzá. Mit csináljak?
20L
Ha már elmesélte az már egy jó jel, ha jól megvagytok miért menne vissza hozzá?
Én is biztos féltékeny lennék, de nem mútatnám ki sem a volt barátnő sem a pasim elött, mert ezzel csak magamat járatnám le...:)
Semmiképpen ne csinálj jelenetet,de azért légy résen, mert ezek a volt barátnők sok mindenre képesek...:S
velem is ez volt de én egyböl lekoptattam.
sztem ez is korrekt meg az is hogy szól neked.
Elmondta...biztos nem azért tette hogy utánna dobjon,elmondta mert bizik benned és mert nem akar hazudni neked.Az én pasimra is rászáltak a volt csajai egy időbe,én szimplán dumáltam a csajjal és megmondtam hogy kopjon le mert a pasi az enyém és fogja fel,nha persze kis idő után ujra elkezdte keresni akkor meg a párom mondta meg neki h hadja békén és lekopott.Ne aggodj nem fog elhagyni,vagyis nem emiatt;)
Sok sikert továbbra is nektek:*
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!