Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy békélhetnék meg a ténnyel, hogy elhasználták a barátnőm?
Figyu, szerintem szakítsatok. Te egy egoista vagy, abszolút nem foglalkozol mások véleményével, nemhogy a barátnőd érzéseivel. Tegyél neki egy szívességet és hagyd ott. Te leszel neki a harmadik f***fej az életében, remélhetőleg a 4. barátja megértőbb és intelligensebb lesz nálad.
Ja, és eddig csak tökéletes nőkkel jártál? Valami mégsem működött. Talán te nem voltál nekik elég jó :)
32-es.
Jó én férfi vagyok,de másodpercek alatt ránézésre megmondom neked melyik tuskó és melyik nem a viselkedéséből meg a gesztusaiból.Olyan egyszerű helyzet ez,felismerni a legkönnyebb őket.Csak hát elhisztek minden hülyeséget,ha egy "jóképű" gyerek magyaráz,és onnantól teljesen mindegy mit mondd igazából nektek...ez a baj...
NOS! más helyzet lenne ha csak megdugnád s tovább állnál.Ez volna az ésszerű.
de az hogy te szeretsz olyat aki más rongynak használt.Bemocskolt. háááát az
nos az téged minősít...:D és sok ilyen szerencsétlen pasi van
nem kell tisztelni,használni kell a dolgokat.
én elképzelhetetlennek azt tartom hogy nem tudnám előtte kikkel vagy mifélékkel volt.Alap egy kapcsoltban,másiknak elmesélni.Ahol ez nem így van,ott rejtegetik a dolgokat,amit rejtegetnek az mocskos és gyalázatos,bár én az ilyesmire gerjedek de ez most nem olyan.
olyan mintha használt autót vennél és nem tudnád ki a tulaj és mire használta a kocsit :)
"Meggyőztetek. Addig leszek vele, amíg nem találok jobbat. Ennyi sajnos."
Ha egy gerinces, korrekt ember lennél szépen bevallanád a barátnődnek, hogy nem tudod elfogadni a múltbéli tévedéseit, és most szakítanál vele, nem pedig várnál addig, amíg jobb akad a horogra. Annyira önző vagy, hogy az már fáj. Ha csalódtál is benne emiatt (ami egyébként eléggé abszurd), akkor vállald is föl! Ő is ember, hibázott, nyilván bánja is, de ez elsősorban az ő problémája. Túl lépett ezeken, őszintén szeret téged, annyit sem érdemel, hogy elmondd neki az igazat, hogy így neked már nem pálya? :(
Egyébként elég kevés az esélye, hogy találsz olyan nőt 20-on felül, aki még szűz, illetve, olyat, akinek az eddigi összes barátja tökéletes úriember volt. Nem olyan világot élünk sajnos.
38-as.
Az utolsó mondatoddal mindent elmondtál,és mennyire igaz sajnos...Nem olyan világot élünk.Pedig csak nem kéne a nőknek ennyire felszíneskedni,és akkor lehetne akár több olyan nő is,akinek úriember volt az exe például... :) vagy éppen a mostani barátja,csak hát ahhoz ugye nem elsőre kellene ítélkezni külsőről,hanem meg is kellene ismerni a másikat... :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!