Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hisztis pasival mit lehet csinálni?
A barátom nagyon rosszul viseli a stresszhelyzetet és a fájdalmat. Tegnap pl hisztiroham tört rá, ami egész éjszaka tartott, mert fájt a feje aznap.
Türelmes ember vagyok, de amikor valaki sikít, kiabál, és még engem állít be rossznak, miután az egész éjszakát átvirrasztom mellette, már nekem is sok.
Most nyugodtan gondolhatja mindenki, hogy egy érzéketlen pitsa vagyok, de nem.
Nekem is van egy betegségem, ami gyakori rosszulléttel és nem ritkán ájulással jár (egyszerre csak nem látok, nem hallok, összeesek), de ha éjszaka vagyok rosszul, nem keltem fel, nem zaklatom, mert úgyse tudná kezelni, utálja a hisztis nőket.
Mit csináljak vele, hogy kicsit jobban bírja a nehéz helyzeteket, és ne hisztibe meneküljön?
TE semmit nem tudsz vele csinálni. Elkényesztetett, anyuci pici fia.
A férfit a szenvedés csinálja. Az élet forgácsa, amikor arccal veszi le a betont. A barátod pillanatnyilag kisfiú.
(minden tiszteletem a tiéd a hisztis férfinál nincsen rosszabb. Már régen nyakon vágtam volna egy pótkocsis IFA-val :DDDDDD)
1, Nincs pénze
2, Nem volt mindig ilyen, mostanában kezdte
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!