Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan segíthetnék a páromnak hogy kiélje magát?
A gyerek témához ért a kapcsolatunk , 6 éve vagyunk együtt
3 éve eljegyzett,úgy döntöttünk hogy esküvő majd később lesz.
Azt mondta hogy ő is szeretne gyereket ,de még mi előtt megtörténne kiszeretné még élni magát.
A szexel szeretné kezdeni , vagy is az a pont a sok közül.
Ugyan is nem az egyetlen dolog amiben kiszeretné élni magát.
Mi a véleményetek , ti hogyan segítenétek az én helyemben neki.
Már minden pozitúrát kipróbáltunk jó formán , de még mindig ott tartunk hogy nem elég.
Nem tudom már mit tegyek segítsetek!!!
Válaszaitokat köszönöm előre is!!!!
Most jöttem rá hogy mostanság folyton mondja hogy milyen gyönyörű vagyok , eddig is mondta csak mostanában többször.
Nem értem....
Pedig én tőle szeretnék gyereket....
Most jöttem rá hogy eddig úgy gondoltam" ""ismerem""....
Rá kell jönnöm hogy nem... ilyen téren nem ismerem...
kapálózik ellene. Érthető.
Ha elkezd beletörődni megjelenik majd az elhanyagoltság.
A 2 hetes nadrág "jóazúgy", borotválkozás hetente egyszer, stb...
Sem te, sem ő nem érti mi zajlik. ez zajlik. A kérdés még mindig az, erre mit léptek.
Pár tanácsot tudok adni privátban, de tényleg ez minden, ez csakis rajtatok múlik. Ez egy élethelyzet, megoldani csak ti tudjátok.
Akkor már elkezdődött..
Ma borotválkozott majd nem 2 hét után... :D
Azt ugye érted, és felfogtad, hogy más nőre is vágyik? Szexelni akar velük. Ezt kell tudnod elfogadni ha tudod!
A helyzet az, hogy most vagy együtt maradtok örökre, vagy teljesen esélytelen, hogy együtt maradjatok.
- Ha ezt el tudod fogadni, és jó szívvel, tényleg ezt elfogadva tudod elengedni, akkor nyertetek
- Ha azt mondod, hogy csináld, de nem tudod elfogadni = bukta
- ha nem tudod elfogadni = bukta
- Ha menet közben meggondolod magadat = bukta
Ne azonnal dönts, ez nem ilyen kérdés. Hagyd ülepedni, gondold át. Ez hetekig is eltart! Ne siettesd. Akkor mond, hogy oké ha tényleg az!
- Érted e mit jelent az "only sex" fogalma? Hogy van amikor csak szex és tényleg csak és semmin nem változtat?
- És ő érti e? (ez lejjebb lesz fontos)
- van e köztetek olyan szintű érzelmi kapocs, amikor már mindegy mit jelent mással a szex?
Ezt kell mérlegelned. A nyitottabban élők csak azért tudnak így élni, mert olyan mély és erős a kettejük kapcsolata, hogy emellett eltörpül egy sima szex.
És amiért fontos, hogy ő is értse és te is.
- nincsen féltékenykedés
- nincsen "mi van ha elhagy gizikéért"
- mi van ha jobb az ágyban gizike
- És ő is el tudja e visleni ezt fordítva????
Mert abba sem szabad belemenni, hogy neki szabad neked nem. A serpenyőt senki felé nem szabad billenteni, mert akkro visszaüt. Idő kérdése és előkerül a "én ezt mondtam, ezt az áldozatot meghoztam" szintű viták. Ezt nem szabad. Ami neki jár neked is jár, és csak akkor működik ha közösen ebben is ugyanúgy tudtok gondolkodni.
Neki pedig az első, hogy elmondod amiről most beszéltünk. Ő még nem érti a problémát. Egyszer belenéz a tükörbe és "nem vagyok már férfi" érzése lesz, de az kegyetlen érzés. Itt még nem tart, de majd fog. Szóval most még nem érti mi a gond, világosítsd fel.
És ezek 100% tisztázásával, de tényleg 100%-ra fixálva üssétek rá a pecsétet. Vagy ha nem megy, akkor viszont most gondolkodjatok el még a baba előtt, hogy bevállaljátok e. (de az igazság az, hogy hosszú távon csak előre van kiút. Együtt nyitva. Különben baj lesz pár év múlva)
Köszönöm az őszinte választ nekem most pontosan erre volt szükségem!!!
Próbálom nem forró fejjel csinálni , ezért is kellett egy vélemény!!!
Csak attól félek , hogy nem fog sokáig tartani ha ráébred ő is erre a dologra.
Kb. 1 éve hogy nincs érzelem , múlt hónapban azt mondtam hogy állj , szünet mert nem bírom...
De végül meg győzött hogy ne legyen , azóta sem változott semmi...
Folyton felhozza hogy tönkre teszem mikor komoly dolgokról beszélünk...
Nem lehet vele meg beszélni semmit konkrétan.
Nem mondtam neki ,de ebben a dologban én hamarabb tönkre megyek , tudom hogy nálam csak az érzelmek játszanak és nála nem így van... ez szomorú!!!
ez baj. :(((((
Nálunk fel sem merült, hogy szünet, vagy egymás nélkül egy lépést is. Nem tudom megítélni, hogy ehhez a nyitottsághoz megvan e köztetek a szüksége erő. Ez így még nagyobb lutri lesz. De még mindig jobb mint baba után.
Világosítsd fel a gondról, le fog esni neki, és egyet fog érteni. aztán rágjátok meg de nagyon alaposan.
És ha oké, akkor vágjatok bele. Az a kapocs ami köztetek van lehet ekkor derül ki, hogy kevés.
De ha igen, akkor ez meg van oldva egy életre. Ha viszont nem azonnal rámentek :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!