Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A szerelem nem alakult ki talán ez az én hibám vagy ez az csak nem akarom tudomásul venni?

Figyelt kérdés
A lényeg az,hogy én 1 19éves lány vagyok aki az átlagnál sokkal érzékenyebb!Volt 1 óriási csalódásom aminek 2 éve vége van őt nagyonszerettem,de tönkretett átbaszott,de nem tom elfelejteni,ennyire hatással volt rám,és úgy érzem sosem fogok annyira szeretni valakit mint őt szerettem talán a mai napik reménykedek,h visszajön hozzám!de most van 1 helyes randes srác aivel nyáron ismerkedtem meg ,1szerűn nem tok róla semmi rosszat mondani álompasi bizom benne jóképű,tudom,h számithatok rá,és nagyon szeret mi kell még ennél több?Az a baj,h most megy ez a se veled sem nélküled kapcsolat de ez az én hibám!Én generálom a dolgot pedig ő nagyon szeret!Tudom,h nála nem lesz jobb de sajnos bizonytalan vagyok és nem akarok semmibe addig belevágni erőltetni amig nem érzem azt,h ő kell!De amúgy hiányzik a srác nem akarom elvesziteni,de most mit csináljak?Nem akarom erőltetni amig nem érzem úgy,h ő kell?Talán fejbe van a probléma?Ott áll előttem az a srác akire mindig is vártam és én ellököm magamtól!Lehet helyre kéne tennem magamba a dolgokat,de olyan nehéz!Mit csináljak?Segits!!!
2010. jan. 28. 13:26
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
Befejeztem 1 időre a sráccal,hiányzik meg minden,de nem vagyok szerelmes és most jó igy egyedül!H jól döntöttem-e az idő eldönti!Jól cselekedtem szerintetek?
2010. jan. 30. 06:26
 12/21 anonim ***** válasza:

Szerintem jól döntöttél. Próbáld lezárni a régi kapcsolatot és erősödj meg.

Ha igazán fontos vagy/voltál neki, akkor később is lehet köztetek valami. Jól tetted, hogy rá is gondoltál a döntésnél. Az, hogy mást és mást éreztek egymás iránt, előbb-utóbb szétválasztott volna Titeket. Ha nem 3 hónap múlva, akkor 1 év múlva. Később Mindkettőtöket jobban megviselt volna a szakítás.

Fel a fejjel és rendezd magadban az elvarratlan szálakat! Sok sikert!

2010. febr. 4. 02:31
 13/21 A kérdező kommentje:
Most újjra felvettük a kapcsolatot,de nem merek belevágni!DE jó újra beszélni vele és látni!De nem merem újjra kezdeni!Mi léehet a baj?Nem akarom lekötni magam most élni akarok,de meg jó lenne vele is!ha élek tovább elveszitem!Becsülöm tisztelem,eggyátalán nem közömbos nem tom mit csináljak de ő hihetetlenül szeret ez is nagyon jó érzés!2nem megy de nem akarom elvesziteni!Nem tom mit csináljak!teljes a káosz a fejembe!Velem van a baj?
2010. febr. 4. 06:30
 14/21 A kérdező kommentje:
Meg félek,h a csók és a sex nem fog ugy menni ahogy kéne!Nem tom magamat adni!Miért?Fejbe van a gond?De nem akarom elveszteni sem!Mit csináljak belebolondulok!És ő meg idegesit azzal,h vágjunk bele mi a bajom!
2010. febr. 5. 06:24
 15/21 anonim ***** válasza:

Nem egyszerű a helyzet. Az tuti, hogy nagy kavarodás van a fejedben, mert egyszer azt írod, hogy élni szeretnél, és dobni a srácot, a következő mondatodban pedig azt, hogy nem szeretnéd őt elveszíteni.

Kérj egy kis haladékot és próbáld magadban lerendezni a dolgot. Ha sürget, akkor nem igazán vagy fontos neki (ezt csak elhiteti Veled vagy Te hiteted el magaddal).

Valami nincs rendbe köztetek, egyébként nem indulna be ez a para, ha vele vagy.

Korábbi válaszaidban meséltél az exedről, aki egyszer már bekavart. Őt már el tudtad engedni, vagy ha megint keresne, akkor rohannál hozzá? Lehet, hogy ez okozza a feszültséget. Vagyis Te az exedet akarod, de az új srác is vonz, mert megbolondul Érted. Ne az vonzzon, hogy ő oda van érted, hanem legyen ez spontán vonzalom. Ha csak úgy messziről figyeled, szívesen odamennél hozzá és megölelnéd?

Beszélj erről valamelyik komolyabb barátnőddel, hogy ő volt-e már ilyen helyzetben. Lehet, ha egyszerűen csak kimondod a gondokat, magad is megérted, hogy mi a baj. Lehet, hogy a fenti pár válaszodban nem is jött le minden. Lehet, hogy még van más valami is.

Sajnos nem egyszerű kiigazodni azokon, amit írtál. Ezzel nem azt akarom mondani, hogy reménytelen a helyzet, de innen nehéz átlátni.

2010. febr. 5. 22:16
 16/21 A kérdező kommentje:
Az exemet kezdem elfeljteni mert nekem nem kell olyan pasi akit nem érdeklem és le sem szar valamelyik bulikor kb2 hete odtunk egymásnek 2 puszit de nem éreztem nagyon már semmit!Az uj srác az érzéseim jó elvagyok vele kedvelem bescülöm nem akarom elvesziteni és tényéleg nagyon sokmindent megtesz ezért a kapcsolatért,jó érzés megölelni beszélni vele Rossz,h nem tok róla semmit ha nem látom ha látom buliba megbolondulnék ha mással lenne és eggyátalán nem közömbös de félek,h a csók meg a sex nem úgy menne ahoyg kéne!Mert nekem ahoz érzelmek kellenek!sok sok érzelem!Amikor az új sráccal elősször összejöttem akkor minden ok volt mert másabb jobb volt vele minden,de amikor felkerültem suliba csak 7végén találkoztünk és másként láttam új életbe csöppentem és szép lassan kihült belőlem az érzelem!De ez a srác megmutatta nekem,h hogy kell viselkedni 1 lánnyal és ez 1 igazi pasi!De ha nem tok róla semmit megbolondulok tényleg nem tok róla semmi rosszat mondani nem vele van a baj velem!Mit csináljak ha eggyütt vagyunk nem megy a sex meg a csók úgy ahogy kéne de ha nincs a srác megbolondulok,h mi van vele és nem akarom,h másé legyen mert ettől a sráctól jobbat nem kaphatok!Tom,h velem van a gond,de mit csináljak ha tovább folytatom a szingli életem elveszitem és azt nem akarom,de ha összejönnék vele újra nem menne most a dolog mit tegyek tanácstalan vagyok!Se igy sem úgy nem jó!Tudom ha elveszitem nagyon fájna de most még nem megy!Segits kérlek mit tegyek!?
2010. febr. 6. 06:31
 17/21 anonim ***** válasza:

Most már tényleg nem tudok segíteni.

2 választásod van:

A, Maradsz egyedül és szomorkodsz a fiú után. Vagy pedig keresel valaki mást, aki megdobbantja a szívedet. (Mikor a mostani srác pedig összejön valakivel, téped a hajad.)

B, Összejössz vele és adsz magatoknak egy kis időt, hogy lásd, hogy alakulnak az érzelmek. Ebben is van lutri, mert ha nem alakul ki semmi, akkor majd egyszer ezt meg kell mondanod neki, ami fájni fog mindkettőtöknek.

Döntened kell.

2010. febr. 6. 16:08
 18/21 A kérdező kommentje:
És ha most egyegül maradok?Mert ez magam kell lerendeznem!Mert ha összejövök vele normálisan akarom csinálni ahogy megérdemlei!Lehet később rájöhetek arra,h ő kell!Az a baj ismerem magam tudom,h ő a legjobb választás,de nem megy most!ÁÁÁÁÁÁá elegem van lehet gyerekesen gondolkozok és talán akkor kéne megkeresnem amikor tényleg akarom őt!
2010. febr. 6. 18:38
 19/21 A kérdező kommentje:
Vége lett az egésznek erőlettett volt elegem lett mert igy sosem tudom meg mit akarok és elkezdett minden nap irni keresni és bizonyitotta ,h szeretne elegem lett nem is akartam vele találkozni!!!Most meg halottam,h ismerkedik 1 lánnya és elkezdett idegesiteni mert tudom,h tuti,h ilyen pasim nem lesz meg 1!Most mit csináljak bizonytalan vagyok,de ha ???összejönnek vége a helyes rendes pasinak!Vagy békén hagyom a hülyeségemmel hagyom élni az életét!!ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ nehéz dolgok ezek nagyon!!!!!!!Mit tegyek!!!
2010. febr. 16. 17:16
 20/21 A kérdező kommentje:
Még azt hozzáteszem,h sztem nem úgy áltam hozzá a dolgokhoz mint ahogy kelett vna féltem szerelmes lenni!Sztem már rég az lennék!De ezt már sajnos nem tudom meg!Sajnos úgy ha összejön a csajjal!De most mit tegyek?Ha visszaszerzem és megint ez lesz,h nemtudom nem akarok hülyét sem csinálni a srácból!Ha meg összejön a csajjal megbolondulok!!!Nem vagyok 1szerű eset az tuti!Sehits még engem szeret ,de már ismerkedik és hamarosan kiszeret belőlem!!!
2010. febr. 16. 17:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!