Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A szerelem nem alakult ki talán ez az én hibám vagy ez az csak nem akarom tudomásul venni?
Szia!
Nehéz úgy valakibe beleszeretni, hogy a másik után még mindig sóvárogsz. Próbáld meg átgondolni, hogy mit kaptál a régitől, és hogy meg érdemli-e, hogy még mindig vágyakozz arra a kapcsolatra. Zárd le azt a kapcsolatot (természetesen egyedül).
Az új fiúval pedig ne stresszelj a szerelmen. Ha nagyon akarod, hogy beleszeress, akkor nem biztos, hogy megtörténik. Fogd fel úgy, hogy ha szerelemnek kell lenni ebből, akkor jó esélyed van rá (a hallottak alapján), hogy ez bekövetkezzen. Ha pedig nem leszel az, akkoris megpróbáltad.
Nekem is voltak csalódásaim és gyakran érzem azt, hogy elkerül a szerelem (még kifejezetten jól működő párkapcsolaton belül is). Talán majd egyszer újra bátor lesz a szívem és újra megnyílik. Lehet, hogy Nálad is ez a gond. Nyugodtan adj idődt magadnak.
amikor felhív, vagy felhívod, vagy vele vagy, nézz önmagadba, hogy hogy érzed magad
ha boldognak, akkor szerelmes vagy
képzeld el őt más lánnyal. ha nem vagy közömbös, akkor szerelmes vagy
szerintem addig míg mosolyogsz, nyugodtan vágj bele mindenbe, add át magad, és örülj, hogy jó és veled történik :)
Én voltam 2-vel ez előtt.
Tisztáznod kell magadban, hogy az új fiú miért vonz. Egy picit kezdem azt kiérezni a soraidból, hogy az tetszik benn, hogy népszerű, és hogy sok más csajt megkaphatna, de neki Te kellesz.
Nincs szerelem köztetek, ezt is érzem.
Első lépés. Engedd el a régit! Írj egy naplót arról, hogy mik történtek köztetek a régivel és mit tett ellened. Ezt akaszd ki valahova és ha kell olvass bele. Ez segíteni fog abban, hogy ne csak a jóra emlékezz a kapcsolatból, hanem a rosszra is.
Ha már elengeded, akkor újra tudsz majd szeretni valakit. Addig mindig be fog zavarni egy-egy sms/msn-sel.
Esetleg egy pszichológust is érdemes meglátogatnod. Nekem bejött a legutóbbi szakításomnál. Ott odáig jutottunk, hogy már nem ment a sex a volt párommal. A pszichológus elmagyarázta, hogy egyszerűen kihűlt a kapcsolat. Ez vezetett oda, hogy már nem kívántam őt.
Én mindenkinek ajánlanám néha a pszichológust. Ha jót találsz, akkor sok mindent rendbe tehet benned. Ha látod, hogy nem ért meg, keress másikat!
Sok olyan dologra is ráébreszt majd, amit nem mersz bevallani magadnak. Azt hiszem megerősíti a magadba és az emberekbe vetett hitedet. Esetleg a párkapcsolatokba/szerelembe vetett hitedet is.
Elképzelhető, hogy egyedül meg tudod oldani. Viszont akkor tényleg egyedül kell lenned egy kicsit.
Ha ismered magad, és tudod, hogy ez egyedül nem menne kérj segítséget. A pszichológust nem azért említettem, mert klinikai esetnek véllek. Akkor pszichiátert mondtam volna.
A pszichológus sok ilyenben segíthet. Olyan ez, mint a párkapcsolati tanácsadás. Nem kell félni tőle! Lehet, hogy van valami, amire Te sem gondolsz, és ez indul be vele kapcsolatban. Pl. Ő már komolyan szeretne Veled a jövőben tervezni. Megpendítette az eljegyzést, gyerekekről beszél. Te pedig tudod, hogy ehhez még fiatal vagy. És emiatt indul be a tíltás. Mondom, ez csak egy példa volt! Lehet, hogy ilyen van a háttérben. Egy pszichológus ezt 2 találkozó alatt kihozza belőled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!