Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igaz lehet, hogy a szerelem szar?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy jó dolog, ha valaki van mellettunk és szeret minket, de legalább annyi rossz jon vele, mint amennyi jó. Mi a véleményetek?2011. nov. 26. 00:05
2/9 anonim válasza:
Igaz lehet, mivel mindennek két oldala van, lehet két ember szerelmes, de lehet, h az egyik emberbe egy 3. személy szerelmes...na ez egy példa arra, hogy a szerelem szar.
3/9 anonim válasza:
A szerelem csak akkor sz.r ha viszonzatlan.
4/9 anonim válasza:
Igaz, nem jó szerelmesnek lenni... Magasról lehet a legnagyobbat esni. 22F
5/9 anonim válasza:
"A szerelem csak egy g*ci mágus"
7/9 anonim válasza:
Ha vkinek csak viszonzatlanul lehet benne része (pl. nekem), akkor valóban szar.
8/9 anonim válasza:
Nálunk minden rendben volt eleinte... De most totál féltékeny minden fiura aki rámir vagy akivel esetleg két mondatot váltok. Képes lenne megverni :( és ez tényleg szar. Nemtudom hogy kezeljem ezt a dolgot. Ugyanis a féltékenységével nem tud maga mellett tartani, ha akarom ugyis megcsalom :( Szerintetek van erre megoldás??? Mert én már reménytelennek érzem ezt az egészet, tehetetlennek érzem magam, nemtudom mit csinálhatnák hogy ez megváltozzon. Végülis megérthetné hogy nem lehetek olyan bunkó, hogy ha valaki megkérdezi hogy mivan velem,( és persze olyan személy akivel régóta ápoljuk a kapcsolatot( azt leszarjam,mert a barátom nem bizik bennem...
9/9 Mejlii válasza:
Én többé már nem hiszek az igaz szerelemben....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!