Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Probléma lehet-e, ha a házastá...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Probléma lehet-e, ha a házastársammal soha nem veszekszünk?

Figyelt kérdés
Különösnek tűnhet a kérdés, de megmagyarázom. A párommal - most már a férjem - több mint öt éve vagyunk együtt. Alapvetően én egy racionális nő vagyok, a kapcsolatunk kezdetétől is tisztában voltam vele, hogy mi a párom esetleges hiányossága és természetesen én sem vagyok tökéletes - tehát nem volt soha olyan "rózsaszín köd", amiben csalódni kell majd - de ezek azok az emberi tulajdonságok, amiket elfogadok, és hogy mindezzel együtt ő az a férfi, akivel az életemet le szeretném élni. És ezek az érzések a mai napig nem változtak. Ugyanakkor sokat hallottam, olvastam arról, hogy természetszerű, hogy két szuverén ember másképp lát, másképp ítél meg dolgokat, amiből a legjobb kapcsolatban is előfordulnak konfliktusok, veszekedések. És várok, várok az első nagy veszekedésre, de ilyen egyszerűen nincs. Mindketten viszonylag konfliktuskerülők vagyunk, kialakult közöttünk, hogy minden egyes eltérő véleményt próbálunk az elején megfogni, megbeszélni. A személyiségemmel ellentétes a veszekedés, mégis mindig azt hallom, hogy arra szükség van, az elkerülhetetlen. Ha valakinél nem így van, nem lehet ez probléma?

2014. nov. 12. 09:44
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Mi még 'csak' fél éve vagyunk együtt a barátommal, de azt hiszem, hogy mi is ilyenek vagyunk.:) A veszekedés nem vezet semmi jóra, inkább idejében elmondjuk ha bánt valami, mintsem elraktározzuk. Egyik barátnőm viszont azt mondta, hogy ez nem normális szerinte, hisz egy kapcsolatba kell a veszekedés is kiereszteni a gőzt. De kérdem én, miért pont a páromon tegyem ezt? Nem kell mondanom, hogy ők sűrűn veszekednek. SZóval szerintem semmi probléma sincs azzal, hogy 'nincs köztetek tányér dobálás'.
2014. nov. 12. 15:09
 12/12 anonim ***** válasza:

"kapcsolatba kell a veszekedés is kiereszteni a gőzt."

Már ha van mit kieereszteni. Akik meg tudnak beszélni mindent, azoknál nincs gőz. A napközben, munkahelyen összegyűlt feszültséget otthon levezetni szerintem nem tolerálható.

2014. nov. 12. 15:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!