Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tavaly óta nagyon sokat veszekszünk a párommal, Hogy éleszthetnénk újra vagy hogyan lépjünk túl a sok rosszon min átmentünk hogy újra boldogok legyünk? Szakitas kizart
Figyelt kérdés
Tavaly sokat veszekedtünk a kommunikációnk jóformán csak a háztartásról szólt ez mára javult de meg mindig sokat veszekszünk s sokszor kis apróságokon is is őssze tudunk kapni. Sajnos a szexulális életünk is valahogyan megromlott beszűrkült régen mikkor őssze jöttünk 2-3 órásmeneteket nyomtunk, mára ez a töredékére csőkkent. Nagyon szeretem a barátnőmet s már régota gondolkodom hogy megkérjem a kezét. Nagyon sok rossz dolgon mentünk keresztül s szeretném teljes erőmből rendbe tenni a kapcsolatunkat mert viszont egymás nélkül egyikönk sem képes jóformán semmire ha nem vagyok mellette egész nap ki sem kell az ágyból csak filmeket néz mikor én vagyok otthon én is kb úgyan ezt érzem hogy semmire nem vagyok képes nélküle s csak fekszem én is vagy néha néha takaritok egy kicsit. Szóval tanácsokat szeretnék kérni hogy hogy tudnánk újra úgymo d feléledni s a kapcsolatunkat ismét a régi pörgös vágyal teli s boldogsággal éljük! Normális válaszokat kérnék akik tényleg tudnak segíteni.. köszönöm2014. szept. 4. 15:33
1/6 anonim válasza:
Gary Chapman: A házasság négy évszaka
ebben vannak módszerek amik szerintem segíthetnek :)
2/6 anonim válasza:
ha. nem mersz szakitani meg is erdemled
3/6 anonim válasza:
értem a gondot.. menjetek el együtt vhova, kirándulás, Bécsbe vannak már olcsó utak, vagy Prágába.. mi is ezt csináljuk most, mert majdnem megcsalás lett a vége, bár ő már nem nagyon foglalkozott velem:(
24L sok sikert!
4/6 A kérdező kommentje:
Nem nem merek hanem SZERETEM őt nagyon!!!!!!!
2014. szept. 4. 15:55
5/6 anonim válasza:
Ismerős...mi szünetet tartottunk, mert már olyan dolgokon veszekedtünk, mint az 5 évesek...szeret ő is, szeretem én is, de amíg ezt nem tudjuk rendezni, csak tovább fajulna a dolog, és nem akarjuk megutálni egymást....
6/6 A kérdező kommentje:
Hat nekunk az nem menne egy napot nem birunk ki egymas nelkul!!
2014. szept. 4. 21:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!