Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért van ez!? Miért kellenek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van ez!? Miért kellenek a fiatal korombéli pasiknak az egyedülálló fiatal anyukák? Főleg pasik írjanak

Figyelt kérdés
Egyre többször látom a környezetemben h a korombéli, normális dolgozó, helyes pasik fiatal, munkanélküli egyedülálló anyukákkal jönnek össze... Legalábbis ezt látom az ismerősi körömben, és megtapasztaltam is már, egy exem is aki nálam 2 évvel volt idősebb otthagyott engem egy nálam 5 évvel idősebb munkanélküli, 2 gyerekes anyuka miatt, akivel még mindig eggyütt van,bár csalja azt a nőt, a csajnak max alkalmi munkái vannak, a gyerekei apja meg drogos, meg tök leélt feje volt a csajnak... Pedig sok pasi szerint helyes, csinos, fiatal lány vagyok, dolgozok is, tehát eltartani se kell, gyereket meg nem akarok, arra meg aztán végképp nem vágyok h papás-mamást játszak más gyerekével....Mégha pasi lennék (főleg 20on éves) akkor is igy gondolnám h nem akarok olyan nőt akinek gyereke van, mert nem hiányzik h más gyerekével foglalkozzak, meg eltartsam stb... Meg Én soha nem akartam fiatalon szülni. Vagy csak én vagyok olyan véleményen h egyedülálló szülőnek csak egyedülálló szülő való? Főleg pasik irjanak hogy miért jó nekik egy ilyen kapcsolat? Meg mit tudnak szeretni egy olyan gyerekben aki nem az övé, meg h tudnak eggyütt élni igy egy ilyen kapcsolatban, mint élettársak? Amugy nem akarok senkit sem bántani, csak kérdeztem... L/24

2014. nov. 10. 17:27
1 2 3
 21/28 A kérdező kommentje:
Utolsó: Dehogy nem. :) És nem vagyok irigy senkire meg semmire sem. Nem is akarok pótanyuka lenni, nálam kizárt dolog h olyan krapekkal jöjjek össze akinek van gyereke. Meg szerintem sok élettapasztalat nem kell ahhoz hogy valaki fiatalon teherbe essen, aztán meg majd neveljék a nyagszülők meg a szülők nyakára szül (tisztelet a kivételnek) a gyerekei apját meg otthagyja.. Hát igen ehhez sok élettapasztalat kell! Az biztos... aztán meg a nagyszülőkre bizni ha az anyuka elkezd pasizni.. Én nem is akarok a semmire szülni, ennyi.
2014. dec. 20. 20:48
 22/28 A kérdező kommentje:
Utolsó: Ha idősebb nőt választ egy fiatalabb srác, az halálra fogja szekkállni a kezdődő szarkalábak miatt, nem fogja megérteni hogy nem tud vele hajnali 6ig ugrálni a discóba, és esetleg ha másnap reggel felkel mellette azt hiszi h egy múmiával hált. Nem fog neki tetszeni h nem beszél mindig és nem röhög percenként. Másrészt aki 18-23 évesen szül az se élte még ki magát igazán, meg fiatalabb pasi fogja megbántani az idősebb csajt. Egy nőnek ha már gyereke van elsősorban ANYÁVÁ kell válnia,és igy nevelik ki az identitászavaros gyerekeket aki azt se tudja hogy ki az igazi apukája, mert annyi "apuka" megfordul a csajnál. (lsd Donatella Kiszel T. lánya.).
2014. dec. 20. 20:55
 23/28 anonim válasza:
Végig olvastalak.Két kisgyermekem van.Lehet tényleg nem bántásnak szántad,de első gondolatom mégis az volt,hogy te lenézed az anyukákat... neked a szemedben az Anya csak banya lehet,leépült,lestrapált nő.Én fél éve kerültem új munkahelyre mikor a kisebbik gyermekem ovis lett.Senki nem akarta elhinni,hogy kettő gyerekem van.Az egyik kolléganő pont tegnap tudta meg,mikor megkérdezte,hogy hosszú volt az éjszaka,h egy órával később értem be??!! mondtam neki,h nem,hanem ovi járatban vagyok reggelente...tágra nyílt szemmel merte megkérdezni,h ugyan hány éves vagyok.nem szóltam neki,kértem,h tippeljen..csupán 10 évvel tippelt kevesebbet mint ami vagyok valójában... És a pasi kollégáim?! Nos, 5 emberből kb. 3 akarna tőlem valamit,és ezt nem nagyzásból mondom.Vidám vagyok,bolondos,akivel lehet hülyéskedni,fiatalos,házias,megnevettetem az embereket.... Ennél több nem kell a férfinak... hiába van neked gyereked,ha melletted mindig tud nevetni,boldoggá tudod tenni.... Nekem már nem a buli a fontos,az h kimaradjak... és ilyen korú férfiaknak sem ez kell... hanem,hogy tapasztalt vagy,nem kell magas gátat átugrani..30 év körül már nem az a fontos,h a férfi ellásson mindennap valami csecsebecsével, elvigyen étterembe,hanem,hogy a párja mellett megpihenhessen,a biztonságban,a nyugalomban.. Természetesen itt sem marad el,hogy figyeljünk a másikra,de már másról szól 30 felett az élet....
2014. dec. 20. 21:46
 24/28 anonim válasza:

Utolsó vagyok. Azt kihagytam,hogy a gyerekeim apjával vagyok még mindig együtt,együtt neveljük őket, és esze ágában sincs mást keresni,mivel mellett meg van mindene amire szüksége van egy férfinak. Mint leírtam,lehet nevetni,ha ahhoz van kedve,sírni,ha bánatos, főzök rá,figyelek rá... házas élet akkor van,ha épp igény van rá,és nem beprogramozva,kötelező szinte rendszeresen...nem kell erőltetni a másikra semmit,és akkor nem lesz baj...

:)

2014. dec. 20. 21:50
 25/28 A kérdező kommentje:
Utolsó: nagyon helyes!! Ez jó példa amit leírsz én ugy gondolom h 2 ember kötelessége eggyütt lenni, felnevelnni a SAJÁT gyerekeiket. Más gyerekét nem tudnám elfogadni, meg szeretni sem (mmint akinek más nőtől van gyereke)
2014. dec. 20. 23:12
 26/28 anonim ***** válasza:

Két ember kötelessége együtt lenni? Jó, és ha az egyik lelép akkor a másik mit csináljon? Te csak azt akarod meghallani ami a te világképedbe belefér....

Aki egyedül marad, annak is joga van randizni, ismerkedni és ha találkozik olyan pasival aki szereti és elfogadja, akkor tökmindegy, hogy a pasinak vannak-e gyerekei vagy sem. Ez van.

2014. dec. 20. 23:54
 27/28 A kérdező kommentje:
Utolsó ez nem igaz mert kizáró ok nagyon sok esetben.
2014. dec. 21. 16:31
 28/28 anonim ***** válasza:
Nem minden esetben. És senkinek nincs joga ítélkezni, vagy megszabni, hogy ki kivel randizhat.
2014. dec. 21. 17:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!