Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van ez!? Miért kellenek a fiatal korombéli pasiknak az egyedülálló fiatal anyukák? Főleg pasik írjanak
Hány százalékot kell ebből elérni, 110-et?
Tudod, a helyzet a következő. Ha valaki kell neked,az kell, akkor is ha elvált két gyerekkel. Te már nem kellettél és ezen nem tudod magad túltenni.
Pedig jobb lenne.
Igen, sok az egyedülálló fiatal, de szerencsére nem te döntöd el hogy egy gyerekes nőnek csak gyerekes pasi juthat vagy sem. Mindenkinek más jön be. Nincs értelme annak sem, hogy azt találgassuk, miben jobb/rosszabb egy anyuka egy szingli leányzónál.
Minden ember más. Bízz benne, hogy majd megtalálod azt akinek te leszel az álomnő. És ne nézd le az az embert (férfi vagy nő, egyre megy) aki bevállalja a másik gyermekét, mert szerintem ez csodálatos és tiszteletre méltó dolog. Majd megérted, ha egyszer neked is lesz gyermeked, esetleg egyedülálló anya leszel. De ne legyél, nem öröm az, én már csak tudom.
Nem tudod, miért váltak el, vagy miért vannak külön...menjenek vissza a gyerekük apjához? Aki esetleg megcsalta őket és lelépett egy fiatal, gyerektelen libuskával? Kösz, nem. Inkább maradok egyedül :-)
Arról pedig szépen elfeledkezhetsz hogy ki kit "hálóz be".
Ilyen ugyanis nem létezik. A "behálózáshoz" két ember kell. Egy férfit nem fog az akarata ellenére elcsábítani egy kisgyerekes anyuka. Ott a pasi legalább annyira akarja azt a nőt, talán azért mert tapasztaltabb, ki tudja, részlet kérdés.
De el kellene fogadni hogy akinek gyereke van és azt egyedül neveli az nem feltétlenül másodrendű állampolgár.
Értelek, hogy neked nem szimpi az a nő, de te itt most általánosítasz, és meg akarod mondani másoknak, hogy mit tegyenek és kivel jöjjenek össze. Ne tedd. Ugyanis semmi közöd hozzá.
Én egyedül nevelem a gyerekemet. Jó munkám van, saját lakásom, és az exem többé kevésbé fizeti a gyerektartást. Így el tudom látni a kicsit. Tehát ha találkozom valakivel, nekem nem anyagi támasz kell, nem pót apuka a gyerek mellé. Hanem társ, énmellém.
Mondjuk nekem a fiatal srácok nem jönnek be. De ha bejönnének, akkor azokkal randiznék. Ugyanis szabad vagyok arra, hogy azzal randizzam akivel nekem jólesik. (Jó, persze, más pasija kortól függetlenül tabu, de régen is az volt)
Ahogyan te is azzal randizol akivel akarsz, meg a pasid/volt pasid is. Tedd túl magad ezen, és ne az egyedólálló anyákat hibáztasd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!