Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti elnéznétek a menyasszonyotoknak, ha emiatt abbahagyná a munkakeresést?
Külföldön élünk a vőlegényemmel. Ő tanul, nekem dolgozni kéne. Kevesebb, mint egy hónap alatt 30 munkahelyen voltam, sajnos nagy százaléka kamu, lehúzás vagy prostitúció.
Volt, ahol ok nélkül elutasítottak, amint megláttak, máshol ledolgoztattak ingyen x időt, aztán nem vettek fel, máshol feketemunkára akartak rászedni, szinte mindben volt valami stikli, holott újságban hirdetett munkákra jelentkeztem.
Felsőfokon beszélem az angolt, B1 szinten a németet, mégse akarnak felvenni még takarítani se.
A legbotrányosabb az volt, amikor pincérnőnek jelentkeztem, és az interjún derült ki, hogy prostitúció lenne.
Meg se merték mondani pontosan, hanem csak utalgattak ilyen hülye dolgokkal, hogy "magasság, súly, hogy nézek ki", meg hogy 30 másik lánnyal kéne együtt laknom, és együtt szállítanának minket mindenhová.
Meg sutyiba lefényképeztek, azt hitték, nem veszem észre.
Mikor kérdeztem, milyen éttermi munka, az volt a válasz, hogy nem étterem, iroda.
Mivel kell foglalkozni? "Kliensekkel, vagyis beszállítókkal."
Milyen tudás kell? "Word..vagyis Office...vagyis Excell..tudod, az a gépes".
Milyen iroda? "Háát, olyan nagy"
Be akarták adni, hogy ők németek, ezért elkezdtek egymás között kamu németre hasonlító nyelven dumálni, mert azt hitték, én nem tudok.
Legszívesebben már az első mondatuk után otthagytam volna őket, hogy tudják, kit vegyenek hülyére, de akkor esélyes, az akaratom ellenére csináltak volna k*rvát belőlem.
Annyira elment a kedvem az egésztől, hogy nem akarok interjúra menni se egy darabig sehová.
Megérthető?
Ha a vőlegényed már ilyen dolgok miatt így viselkedik, akkor én elgondolkoznék, hogy hozzá akarok-e menni.
Az, hogy erős nőnek ismert meg az egy dolog, de elvárja, hogy mindig legyél erős, ne legyenek hullámvölgyeid, mert lelép?
14-es
Nem ismered a körülményeim, miért jöttem ki, így hagyd ezt a szöveget, légyszíves.
Igen, mert volt egy hisztis pits exe, aki lehúzta anyagilag és eldöntötte, ha még egy barátnője egyszer hisztis lesz, vagy rajta fog élősködni, repül a francba, ő még egyszer ezt nem játssza el.
Gondolom már egy ideje együtt vagytok, ha eljegyzett.
Ennyi idő alatt ennyire nem bízik benned, hogy elhiggye, hogy nem egy hisztis p,csa vagy, akit el kell tartani?
Én tuti lelépnék. Bár tény, jó kamuokokat hoz fel, hogy mit miért.
Sajna a korábbi barátnői is idővel változtak elkényelmesedett hisztigéppé, nem egyik hónapról a másikra.
Mondjuk igaza van, nem kellett volna bőgnöm, mint a kölyökdisznónak, mert hullik a hajam és lázas vagyok, hanem elrendezhettem volna magamban.
Majd legközelebb több eszem lesz.
Hát marha nagy támaszod a párod, már nem azért. Láthatóan a bajban melletted áll és építő jellegű tanácsaival mozdítja előre a közös életeteket. Tudod ki akarna hozzá menni egy ilyenhez.
Egyébként: rossz helyen keresgélsz. Úgy látom kiaknáztál már mindent, amit azokból a forrásokból lehetett, ahol eddig munka után nézelődtél. Vagy próbálj kapcsolatokon keresztül érvényesülni, vagy gyere haza, itt ingyen jár számodra egy okj szakma, tanulj valamit. Vagy talán az itteni munkaközvetítők tudnak segíteni. Ha még utána is annyira házasodni akartok, lesz rá lehetőséged.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!