Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mikor vállaljátok fel, hogy kapcsolatban vagytok?
Úgy látszik van ilyen is.
De emiatt nem fogok fb-re regelni, megvagyok nélküle és Párom is. :-)
Az teljesen más, ha valaki csak facebookon van kapcsolatban, lehet, hogy pár tizenéves így van vele.
Én csak azt írnám ki, ami biztos és komoly kapcsolat. Persze, minden egy-két hónapos, fél éves dolgot nem ír ki az ember.
Párommal több, mint egy évig voltunk együtt, 2 naponta találkoztunk, bemutatott a szüleinek, haverjaink, én is őt. De facebookra nem akarta kiírni, hogy járunk. Mondom oké, nem baj. Se egy közös kép, semmi. Kiderült, nem csak én voltam a barátnője. Tehát van némi jelentősége.
Én a legközelebbi barátaimmal általában valós időben szoktam beszélgetni az ilyesmiről, a többi ismerősömnek pedig akkor mesélem el, amikor kicsit eloszlott az első adag rózsaszín felhő.
Facebookon sosem állítom be a kapcsolati státuszomat, nem azért mert nem akarok elköteleződni (rohadtul nem ezen múlik), hanem mert álszentnek tartom az ilyen bejegyzésekre érkező lájkokat és a "Sokáig!!! :D:D:D", "Juj de cukik vagytok! <3 :P" és hasonló kommenteket. Akinek fontosak vagyunk és szeretnek minket, azok úgyis előbb-utóbb megtudják és elmondhatják a véleményüket személyesen, találkozhatnak velünk szóval ezzel én nem kívánom Zuckerberg vagyonát gyarapítani.
A családomnak a 3. randi után mondtam el kb, hogy együtt vagyunk, és 5 hónap után mutattam be amikor már jegyesek voltunk. A korábbi pasikat nem ismerték személyesen. Van akikről nem is tudtak semmilyen formában. Mi az első randitól számoljuk a kapcsolatot. Iwiwen utána állítottuk át:)
Fb fiókunk több mint 1 év kapcsolat után lett csak, amikor már együtt éltünk, és az esküvőnket szerveztük. Könnyebb volt így kapcsolatot tartani, mert már boldog boldogtalan átment fb-re az iwiwről. Regisztrációnál jegyesként állítottuk be magunkat, az esküvő után pedig házasként. Ennyi. Nem titok, hogy együtt vagyunk, így be lett állítva. De csak ismerősök látják. Idegenekre nem tartozik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!