Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ti mikor vállaljátok fel,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mikor vállaljátok fel, hogy kapcsolatban vagytok?

Figyelt kérdés
Tehát mikor teszitek hivatalossá mondjuk Fb-on is? Első csók, első szex? Ilyesmire gondolok..

2014. nov. 10. 11:07
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
64%
Kedves 9es--7-es vagyok.... és 28 éves és a kis válaszomban említett faital ember 36... aki miután kiélte magát és megtalálta a szerelmet ő is közzé tette ott....csak addig nem jött be neki sem ez míg több vasat tartott a tűzben... nem ettől függ persze ..de a mai világban sokminden leszűrhető belőle..márcsak emiatt is..és a másik dolog meg az h ha szeretek valakit büszke vagyok rá..és miért nem mutatnám meg mindenkinek ...??? ..de persze emberfüggő..ezért is írtam a kedves kérdezőnek h ezt együtt beszéljék meg .....szép napot!! :)
2014. nov. 10. 12:05
 12/16 anonim ***** válasza:

Úgy látszik van ilyen is.

De emiatt nem fogok fb-re regelni, megvagyok nélküle és Párom is. :-)

2014. nov. 10. 12:18
 13/16 anonim ***** válasza:

Az teljesen más, ha valaki csak facebookon van kapcsolatban, lehet, hogy pár tizenéves így van vele.

Én csak azt írnám ki, ami biztos és komoly kapcsolat. Persze, minden egy-két hónapos, fél éves dolgot nem ír ki az ember.

Párommal több, mint egy évig voltunk együtt, 2 naponta találkoztunk, bemutatott a szüleinek, haverjaink, én is őt. De facebookra nem akarta kiírni, hogy járunk. Mondom oké, nem baj. Se egy közös kép, semmi. Kiderült, nem csak én voltam a barátnője. Tehát van némi jelentősége.

2014. nov. 10. 12:45
 14/16 anonim ***** válasza:
pár hónap
2014. nov. 10. 13:00
 15/16 Paulik Áron ***** válasza:

Én a legközelebbi barátaimmal általában valós időben szoktam beszélgetni az ilyesmiről, a többi ismerősömnek pedig akkor mesélem el, amikor kicsit eloszlott az első adag rózsaszín felhő.

Facebookon sosem állítom be a kapcsolati státuszomat, nem azért mert nem akarok elköteleződni (rohadtul nem ezen múlik), hanem mert álszentnek tartom az ilyen bejegyzésekre érkező lájkokat és a "Sokáig!!! :D:D:D", "Juj de cukik vagytok! <3 :P" és hasonló kommenteket. Akinek fontosak vagyunk és szeretnek minket, azok úgyis előbb-utóbb megtudják és elmondhatják a véleményüket személyesen, találkozhatnak velünk szóval ezzel én nem kívánom Zuckerberg vagyonát gyarapítani.

2014. nov. 10. 13:09
 16/16 anonim ***** válasza:

A családomnak a 3. randi után mondtam el kb, hogy együtt vagyunk, és 5 hónap után mutattam be amikor már jegyesek voltunk. A korábbi pasikat nem ismerték személyesen. Van akikről nem is tudtak semmilyen formában. Mi az első randitól számoljuk a kapcsolatot. Iwiwen utána állítottuk át:)

Fb fiókunk több mint 1 év kapcsolat után lett csak, amikor már együtt éltünk, és az esküvőnket szerveztük. Könnyebb volt így kapcsolatot tartani, mert már boldog boldogtalan átment fb-re az iwiwről. Regisztrációnál jegyesként állítottuk be magunkat, az esküvő után pedig házasként. Ennyi. Nem titok, hogy együtt vagyunk, így be lett állítva. De csak ismerősök látják. Idegenekre nem tartozik.

2014. nov. 10. 20:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!