Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ki mit tenne a helyemben? Hosszú sztori, lent kifejtem.

Figyelt kérdés

A múltkor ruhát voltam vásárolni egy boltban. Úgy néz ki a bolt, hogy a próbafülkében nincs tükör, ott csak felveszem a ruhát és kimegyek, a fülkékkel szemben van egy tükör és ott tudom megnézni magam.

A második ruhát mentem megnézni, amikor észrevettem, hogy egy pasi elég feltűnően bámul a fülkék mellett várakozóknak odatett székek egyikén ülve. Lopva ránéztem, nagyon jó pasi volt.

Beszálltam a játékba, a következő ruhákkal már kellettem magam, 1-1 másodpercre szemeztem is vele.

Aztán egyszer a szomszéd fülkében levő nő odament hozzá, nyomott neki egy csókot és azt mondta, hogy "még körülnézek a cipőknél drágám" és elment.

Nagyon zavarba jöttem, de a kíváncsiság győzött és kiválasztottam egy nagyon szexi, rövid ruhát amivel újra kimentem a tükör elé és kellettem magam neki egy kicsit.

Amikor visszamentem levetni a ruhát a fülkébe hallottam, hogy a csaj visszajön majd együtt elindulnak, de pár másodperc múlva siető lépteket hallottam, a pasi elhúzta a függönyt. Ott álltam egy szál fehérneműben, köpni-nyelni nem tudtam.

Adott nekem egy puszit és a kezembe nyomta a névjegyét rajta a telefonszámával.

Azóta nem tudom mi tévő legyek, a pasi nagyon tetszett, de ha jól értelmeztem volt barátnője.

Ti mit tennétek a helyemben?

2010. jan. 27. 19:23
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:

Nekem most már végképp furcsa ez az egész...Komolyan mondom,mint egy rossz szappanopera...

Adott egy csaj,aki bemegy egy üzletbe vásárolgatni,fehérneműben,meg miniruhában rázza seggét egy vadidegennek a tükör előtt,aki kanos lesz,és átadja a névjegyét...Közben persze van párja,de hát ki tudja,majd lehet egy vadidegen próbafülkés csajszi lesz élete szerelme,az mellékes,hogy éppen mással shoppingolt..Pff..Jah,és aztán jön ez a mese az ő kis tönkrement életéről,meg a prostikról...Nekem az egész tök furcsa,nem tehetek róla... :-S ha tényleg igaz,amit itt most leírtál,én a helyedben nem mennék bele ilyesmibe.Érdekes egy pasi.

2010. jan. 27. 21:45
 32/34 anonim ***** válasza:
31%
Kicsit tényleg fura a sztori!De nem hinném,h ezért ribanc lenne a kedves kérdező!Amúgy egy csaj mindegy,h mit csinál,az ribancnak van titulálva,kivéve,ha apáca életet él!Szóval ha egy nő megpróbálja élni az életét az már ribanc!Ha a pasi csinálja ugyanezt,akkor az nem gáz!Szerintem próbáld meg,nem vesztesz vele semmit,ha nem próbálod meg,csak agyalni fogsz!Minél hamarabb lépj a tettek mezejére :) !De a sztorit feltétlen folytasd mert már többen is kíváncsiak vagyunk a folytatásra :) !24/N
2010. jan. 28. 10:21
 33/34 anonim ***** válasza:

Nem tudom,én valahogy nem úgy szoktam ,,élni",hogy elhúzott függöny mellett próbálgatok a fülkében,aztán direkt kellettem magam egy vadidegen hapsinak,utána meg b@szok rá nagy ívben,hogy egy másik nővel ment vásárolgatni,aki valószínűleg a barátnője.Ezt felénk ku...aságnak hívják,de lehet,hogy én vagyok maradi!Ha valaki csak így tud pasit felszedni,az sajnálatos számomra.A pasi meg nemcsak furcsa és bizarr viselkedésű,ráadásul egy ku..afi is.

Maga a történet meg alapból nagyon furcsa.Abban sem vagyok biztos,hogy igaz.Vagy ha igaz,akkor bármelyik forgatókönyvíró megörülne egy ilyen storynak.

2010. jan. 28. 14:04
 34/34 anonim ***** válasza:
19.36 Bizonyitson mindent szerintem.Lehet, hogy hazudik azonban egydologba nem fog tudni a balesetes barátnőbe.Azzal megfoghatod.
2010. jan. 28. 20:10
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!