Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki mit tenne a helyemben? Hosszú sztori, lent kifejtem.
A múltkor ruhát voltam vásárolni egy boltban. Úgy néz ki a bolt, hogy a próbafülkében nincs tükör, ott csak felveszem a ruhát és kimegyek, a fülkékkel szemben van egy tükör és ott tudom megnézni magam.
A második ruhát mentem megnézni, amikor észrevettem, hogy egy pasi elég feltűnően bámul a fülkék mellett várakozóknak odatett székek egyikén ülve. Lopva ránéztem, nagyon jó pasi volt.
Beszálltam a játékba, a következő ruhákkal már kellettem magam, 1-1 másodpercre szemeztem is vele.
Aztán egyszer a szomszéd fülkében levő nő odament hozzá, nyomott neki egy csókot és azt mondta, hogy "még körülnézek a cipőknél drágám" és elment.
Nagyon zavarba jöttem, de a kíváncsiság győzött és kiválasztottam egy nagyon szexi, rövid ruhát amivel újra kimentem a tükör elé és kellettem magam neki egy kicsit.
Amikor visszamentem levetni a ruhát a fülkébe hallottam, hogy a csaj visszajön majd együtt elindulnak, de pár másodperc múlva siető lépteket hallottam, a pasi elhúzta a függönyt. Ott álltam egy szál fehérneműben, köpni-nyelni nem tudtam.
Adott nekem egy puszit és a kezembe nyomta a névjegyét rajta a telefonszámával.
Azóta nem tudom mi tévő legyek, a pasi nagyon tetszett, de ha jól értelmeztem volt barátnője.
Ti mit tennétek a helyemben?
Én nem értem miért kell virágnyelven leribancozni, én azért nem érzem azt, hogy annyira ribancos lettem volna.
Könyörgöm, ez egy boltban történt, emberek előtt, csak annyit tettem, hogy a szokásos 5 másodperc helyett 15öt töltöttem a tükörnél és 2szer körbefordultam, esetleg egy pillanatra odanéztem. Ha valakinek valaki ettől már ribanc akkor őszintén sajnálom a barátnőjét.
,,Nagyon zavarba jöttem, de a kíváncsiság győzött és kiválasztottam egy nagyon szexi, rövid ruhát amivel újra kimentem a tükör elé és kellettem magam neki egy kicsit. "
Ezeket a sorokat TE írtad.Miután megtudtad,hogy van barátnője,és ezek után is azon agyalsz,hogy fel kéne hívni,mégis mit vársz,hogy majd jól hátba leszel veregetve,hogy jól van,ügyes vagy???Persze a pasi sem a gerincesség mintaképe.Veled is simán eljátszhatja ugyanezt a hátad mögött,amúgy is csak egy laza hancúrra számít.Amúgy nem vagyok pasi.
Hol említi a kérdező, hogy össze akar vele jönni és sirig tartó kapcsolatot szeretne vele?
Én felhivnám a számot. Ha most nem is, akkor később még lehet belőle valami.
Majd ird meg, hogy döntöttél.
PM
És gondolom az veti most rám az első köveket, aki soha semmilyen kicsit is kétes dologban nem volt benne semmilyen téren, hanem egy apácazárdában nevelkedett fel és szexuális életet is csak utódnemzés miatt élt...
De persze abból, hogy valami nőcske nyomott neki egy csókot egyből mindenki leszűri, hogy valami tökéletes, idilli kapcsolatuk van, mint a mesékben és én vagyok a gonosz boszorkány, aki ezt elrontaná.
Nem mondod komolyan, hogy 25 évesen egy ilyen oldal döntő neked egy magánéleti kérdésben...
bár nő vagy, szóval annyi az agyad, mint egy marék porított lepkének...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!