Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ki mit tenne a helyemben? Hosszú sztori, lent kifejtem.

Figyelt kérdés

A múltkor ruhát voltam vásárolni egy boltban. Úgy néz ki a bolt, hogy a próbafülkében nincs tükör, ott csak felveszem a ruhát és kimegyek, a fülkékkel szemben van egy tükör és ott tudom megnézni magam.

A második ruhát mentem megnézni, amikor észrevettem, hogy egy pasi elég feltűnően bámul a fülkék mellett várakozóknak odatett székek egyikén ülve. Lopva ránéztem, nagyon jó pasi volt.

Beszálltam a játékba, a következő ruhákkal már kellettem magam, 1-1 másodpercre szemeztem is vele.

Aztán egyszer a szomszéd fülkében levő nő odament hozzá, nyomott neki egy csókot és azt mondta, hogy "még körülnézek a cipőknél drágám" és elment.

Nagyon zavarba jöttem, de a kíváncsiság győzött és kiválasztottam egy nagyon szexi, rövid ruhát amivel újra kimentem a tükör elé és kellettem magam neki egy kicsit.

Amikor visszamentem levetni a ruhát a fülkébe hallottam, hogy a csaj visszajön majd együtt elindulnak, de pár másodperc múlva siető lépteket hallottam, a pasi elhúzta a függönyt. Ott álltam egy szál fehérneműben, köpni-nyelni nem tudtam.

Adott nekem egy puszit és a kezembe nyomta a névjegyét rajta a telefonszámával.

Azóta nem tudom mi tévő legyek, a pasi nagyon tetszett, de ha jól értelmeztem volt barátnője.

Ti mit tennétek a helyemben?

2010. jan. 27. 19:23
1 2 3 4
 21/34 A kérdező kommentje:

Felhívtam és eléggé ledöbbentett, ami kiderült.

Azt mondta, hogy nem akar zsákbamacskázni, elmondja a hátterét és teljesen megérti, ha aberráltnak tartom és soha többé nem keresem.

A lényeg az, hogy volt egy nagy szerelme, élete eddigi egyetlen párja, akivel már házasság előtt álltak, amikor egy autóbalesetben elvesztette őt és ettől teljesen becsavarodott, zárkózott lett, nem mert kezdeményezni, aztán pár év után is úgy érezte, hogy ez soha nem fog megváltozni és elkezdett havonta-kéthavonta egyszer örömlányokat felkeresni nem szex céljából, hanem azért, hogy sok pénzért töltsenek el vele pár napot úgy, mintha a párjuk lenne, mert szétveti a magány és a szeretethiány, de ismerkedni meg képtelen a múlt miatt.

Azt mondta, hogy valahogy azonnal levettem a lábáról és maga se tudja, miért csinálta ezt a hülyeséget, de úgy érezte, hogy ezt kell tennie.

Teljesen zavarban volt végig, amikor ezt mondta, nagyon érződött rajta, hogy sírással is küszködik és végig mondta, hogy minden igaz, bármilyen hihetetlenül hangzik és hogy teljesen megérti, ha ez után soha többé nem keresem és valami beteg állatnak tartom, majd mondta, hogy ha valaha szóba akarok még állni vele hívjam fel újra és letette.

Na ezek után vélemény?

2010. jan. 27. 20:16
 22/34 anonim ***** válasza:
61%

Én a helyedben újból felhívnám.

Most komolyan, lehet, hogy Te vagy neki az igazi, és elszalasztanád a lehetőséget?

Most az teljesen mellékes, hogy "bérel" lányokat, azért, hogy ne érezze magát egyedül. DE ha Te lennél neki, akkor lehet, hogy minden teljesen megváltozna.

Tudod, nagyon irigyellek, hogy sikerült ilyen helyzetbe kerülnöd. Ha én lennék a helyedben, most mindenképpen felhívnám. Sosem tudhatod, mi lesz belőle, de a lehetőséget ne szalaszd el legalább.

Ha a végén mégis összejöttök, akkor ne feledd ez egy kivételes történet lehet. :)

Hívd fel. :) Sok sikert! :)

2010. jan. 27. 20:24
 23/34 anonim ***** válasza:
100%
Kicsit azért kitalált(begyakorolt) kamuduma szaga van a dolognak. Ha igaz ,akkor jó is lehet.De nekem ez ilyen tipik szövegnek tűnik.A nőről mit mondott? Ő is hivatásos volt? Ötletet merített egy sorozatból vagy mi? Érrrdekes minden esetre. Gázos.Nekem.NE találkozz vele csak nyilvános helyen egy ideig, ha annyira bejött.
2010. jan. 27. 20:32
 24/34 anonim ***** válasza:
100%

Úristen ne legyél NAÍV! Leírom a sztorimat, érdekes lesz...

Az utolsó kommentedig tök más választ akartam írni, de az ott leírtak megváltoztatták a dolgokat.

Én épp egy olyan pasival járok össze, akinek van barátnője. Nem szép dolog, tudom, ribanc vagyok, nekem nem virágnyelven is mondhatjátok, tisztában vagyok vele. Vacsizni járunk, filmet nézünk, órákat beszélgetünk és szexelünk. Ez van, de nemsokára befejezem, mert elég lélekölő szeretőnek lenni. Ettől függetlenül nem bántam meg, mert egy nagyon izgalmas kaland volt. De a csávó nyíltan vállalja a véleményét, miszerint a monogámia, mint olyan kamu és sajnálja, hogy eddig nem használta ki a lehetőségeket és hűséges volt. Az egy dolog,hogy nem hiszek neki, mert sztem előttem is volt már félrekúrás, de mindegy. Szóval egy ilyen pasival nem is terveznék komolyabb kapcsolatot, mert velem is azt csinálná, mint a mostani nőjével. Ezért azt írtam volna, hogyha van annyi bőr a képeden, mint nekem, akkor hajrá, kb ő i ezt akarhatja tőled, mint az én pasim tőlem. Szexet. Dene kergess hiú ábrándokat.

Viszont ez a duma, amit levágott, meghogy szó nélkül levágta a telefont...ez fura, gyanús...bár azt is el tudnám képzelni, hogy ez a csajozós duma, ezzel akar érdekesnek tűnni...én a helyedben nem hívnám vissza. Ezek szerint megvan neki a számod már, ha akar lépni,akkor fog. Ha sezxet akar és annyira elvarázsoltad, akkor azért, ha azt hiszi, te vagy a lelkitársa, azért. De ne legyél naív, nagyon furfangos pasinak tűnik. Higgy nekem és vigyázz! érdekel azért, mi lesz a sztori vége, majd írd már meg!

üdv:

egy másik barátnős pasi másik nője:)

2010. jan. 27. 20:35
 25/34 A kérdező kommentje:

Nekem is nagyon hihetetlen az egész, de mondta, hogy mindent be is tud bizonyítani és beszélhetek is a nőkkel, akikkel rendezett ilyen együttlétes napokat (azt mondta három ilyen volt és közülük az egyikkel le is feküdt egy ilyen kamu nyaralás során fél éve).

Kicsit beteg is ez az egész, de ahogy írta az egyikőtök ekkora traumától nem csoda, hogy beteg lesz az ember és lehet, hogy ha ebből kimozdul nagyon jó dolgom lenne vele.

Az biztos, hogy ha vissza is hívom bizonyítania kell majd a történetet, mert nekem ez nagyon hihetetlen. De talán pont ezért mégis hihető, ha csak simán kamuzni akarna nem hiszem, hogy egy ilyen abszurd történettel állna elő, bemondta volna, hogy épp akkor szakítottak csak ezt a csaj még nem értette meg vagy ilyesmi.

2010. jan. 27. 20:36
 26/34 anonim ***** válasza:

nem tudom...én sosem voltam a híve, az ilyen pasiknak, akik ennyire teátrálisan rendezik a soraikat...miért csapta le a telefont? miért nem várta meg, hogy reagálj valami? fűzi az agyadat ezzel, hidd el! nem tudhatod, mit is akar igazán, nem ismered. és legyél óvatos, én tapasztalatból mondom.

a "szerető" válaszoló

2010. jan. 27. 20:39
 27/34 A kérdező kommentje:

20:35ös, túl sok csalódás ért már ahhoz, hogy naivan elhiggyek egy ilyet, viszont én azt se veszem biztosra, hogy kamu. Végül is nagyon könnyen kideríthető az egész, hisz az a 3 lány elérhető, ha a másik lánnyal már esküvőt terveztek annak nyomai vannak és ő maga mondta, hogy bizonyít mindent és megérti, ha nem hiszem el vagy betegnek tartom ezért.

A számomat viszont nem küldtem el neki, mert féltem, hogy tényleg valamilyen szatír aztán zaklatni fog, ez is mutatja talán, hogy nem vagyok annyira naiv... :)

2010. jan. 27. 20:41
 28/34 A kérdező kommentje:
20:39 igazából annyira megdöbbentő volt ez az egész, hogy már nem is emlékszem, hogyan zajlott pontosan a vége, szerintem volt egy nagy adag öööööö-zés a részemről, mielőtt elköszönt és letette, mintha hagyott volna időt arra is, hogy ott helyben lereagáljam, de nekem nem igazán ment, nem emlékszem pontosan már.
2010. jan. 27. 20:43
 29/34 anonim ***** válasza:
100%
Nem hiszem ,hogy olyat mondott volna,(ha kamuzni akart volna) hogy a csaj még nem értette meg, meg éppen akkor.30 éves volt könyörgöm.Ennyi idősen azért már nem úgy viselkedünk (talán), mint a tinik.Plázában szakítottak vagy hogy gondolod? (éppen akkor szakítottak) Ha előtte nem sokkal, akkor nem mennek el vásárolni.Azért mondtam,hogy ferde ez a történet. Furrrrcsa.
2010. jan. 27. 20:44
 30/34 anonim ***** válasza:

hát tudod mit, akkor hajrá! hívd vissza, járj utána a dolognak, lehet életed szerelmét találtad a próbafülkében, lehet csak egy izgalmas kalandot:) én drukkolok neked! egyszer élünk és úgy szép az élet, ha zajlik....én is e szerint élek, nem adhatok más tanácsot, csak azért vigyázz!

üdv: 20:35ös és 20:39es válaszoló

2010. jan. 27. 21:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!