Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy mindig visszatér az életembe?
Figyelt kérdés
Van egy fiú, egy időben közel kerültünk egymáshoz,de mivel barátnője van,nem lett semmi...de mindig mikor már nem gondolok rá,mikor már más dolgok érdekelnek,megjelenik és újra ellágyít.Ha egy társaságban vagyunk bámul és mosolyog rám, és múltkor a barátnője is ott volt,mégis körülöttem legyeskedett...most ez hogy van?Hosszú távon ez nem jó nekem,és mégse tudok parancsolni magamnak hiába szeretnék:( Miért lehet ez?2010. jan. 27. 19:18
1/7 A kérdező kommentje:
Ja és L/22
2010. jan. 27. 19:20
2/7 anonim válasza:
Hát gondolom azért mert te is érzel vmit iránta. Hát nem tudom. Mérd föl egy kicsit a dolgokat. Mert lehet hogy csak arra kellesz neki hogy legyen egy jo éjszakája és azért legyeskedik körülötted. Ebben az esetben sztem tartsd magad távol tőle. Viszont ha te is szeretnél vmi komolyabbat töle, meg ő is tőled akkor ne zavarjon hogy van más neki, mert lehet hogy nem ő az igazi neki hanem te. Nálam is így volt, volt barátnőm, de szakítottam vele vki másért. Azóta együtt vagyunk több mint egy éve...
20/F
Mcfly
3/7 A kérdező kommentje:
talán igen...viszont valaki ennyire kitartó lenne 1év után is?
2010. jan. 27. 19:30
4/7 anonim válasza:
Igen persze, simán lehet. Én is több mint egy évig tepertem mire összejöttünk....Tudtam segiteni?
5/7 A kérdező kommentje:
Én lennék a legboldogabb...:)
2010. jan. 27. 22:46
6/7 anonim válasza:
Igen gondolom:D drukkolok. De azért ovatosan jo?
mcfly
7/7 A kérdező kommentje:
Igyekszem:)
2010. jan. 28. 15:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!