Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti szeretitek, ha valaki nyomulós?
Figyelt kérdés
Lehet, hogy nagyképűen fog hangzani, de én egyáltalán nem vagyok nyomulós típus, de mégis össze bírnék jönni, pár lánnyal (akár holnap 3-mal:D) de igazán egyik sem tetszik.Valahogy úgy érzem, hogy egyszer ez elmúlik és kényszerülni kell a nyomulásra... :S 15/F2010. jan. 27. 19:10
11/15 anonim válasza:
úh én uuuuutálom és el is mondom nekik de azthiszik h csak viccelődök mikor nem:S
12/15 anonim válasza:
Én szeretem ha valaki nyomul. Sokkal rosszabb mikor csak titkon leselkedik utánam.
13/15 anonim válasza:
Ez az egész dolog annyira emberfüggő. Nem lehet általánosítani. Óvatosan kell menni, sohasem egyből a közepébe. Ha többet szeretne úgyis látszani fog, ha már az is sok amit mondasz, az is látszódni fog. Figyeld a jeleket, mert nem mindenki mutatja ki a testartásával - tapasztalat - és testartáson kívűl nem könnyű észrevenni. 15 évesen pedig egyszerűen nincs még meg az a kellő tapasztalat. Ajánlom azokat a könyveket/blogokat ahol ezzel foglalkoznak. Gyakorlatot nem tanulsz, de jobban fogod vágni ezeket a dolgokat. (Nekem is vannak néha ilyen jellegű problémáim, én sem vagyok profi - mondjuk ebben a korban ki az?)
17/F
14/15 anonim válasza:
Minimális nyomulás kell. Mert azt szeretik a lányok, de ha már folyton rajta lógssz az már taszító.
15/15 anonim válasza:
ez tök igaz hogy ha tetszik akkor minden jó, de ha nem akkor meg semmi :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!