Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti szeretitek, ha valaki nyomulós?
Figyelt kérdés
Lehet, hogy nagyképűen fog hangzani, de én egyáltalán nem vagyok nyomulós típus, de mégis össze bírnék jönni, pár lánnyal (akár holnap 3-mal:D) de igazán egyik sem tetszik.Valahogy úgy érzem, hogy egyszer ez elmúlik és kényszerülni kell a nyomulásra... :S 15/F2010. jan. 27. 19:10
1/15 anonim válasza:
Én személy szerint visszataszítónak tartom a nyomulós fiúkat. Nem jönnek be valahogy.
2/15 anonim válasza:
Az valóban visszataszító...Most képzeld el h van valaki aki annak ellenére h vőlegényem van egész nap rajtam lóg a suliban és még délután is és egész nap azt hallgatom h mennyire gyönyörű vagyok.Meglátom és kiver a víz!Nem azért mert nem esnek jól a bókok, hisz nő vagyok,de ez már túlzás!:S
3/15 A kérdező kommentje:
:) akkor tényleg szép lehetsz :)
2010. jan. 27. 19:15
4/15 anonim válasza:
ha tetszik a srác, akk igen, de csak finoman.
ha nem, akk viszont legszívesebben orrba vágnám..
17/L
5/15 anonim válasza:
A nyomulással sikerült valakinek egy életre megutáltatnia magát velem.
7/15 anonim válasza:
Utálják, ha nyomulsz, annál jobban csak azt, ha nyámnyila vagy
Utálják, ha féltékenykedsz, annál jobban csak azt, ha sosem vagy az
Utálják, ha helyettük döntesz, annál jobban csak azt, ha nem tudsz a sarkadra állni
stb.
A nők hülyék, gyere igyál egy sört
8/15 A kérdező kommentje:
XD valahol igazad van... :D
2010. jan. 27. 20:03
9/15 anonim válasza:
Ha tetszel nekik, bármilyen lehetsz. Ezt tapasztaltam. Ha nem tetszel nekik, akkor jönnek elő általában ezek a problémák.
10/15 anonim válasza:
Visszataszító,ha nyomul.Mindig is gyűlöltem az ilyesmit.Van ennek normális módja is: oda-odanézel,mosolyogsz,szemezel,stb.
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!