Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
SOS. Miért mondja azt, h úgy kipróbálná magát a csajoknál?
A párom most festette be a haját szőkére és nekem azt mondta ma, h "nem csalnálak meg csak felszednék pár csajt, kíváncsiságból!"
Én nagyon féltékeny típus vagyok, ráadásul.
az apja elég furcsa ember, hiszen 9 nője is van egyszerre és azt mondja neki(én még sosem találkoztam vele), h úgyis megfog csalni majd egyszer
És azzal a címszóval teszi ezeket a kijelentéseit, h "olyan mint ő".
Kérlek segítsetek, h mit tegyek...
Probalna nekem ilyet beszolni! Nem maradna egy szal szoke haja sem az egyszer biztos!!!!
Es en meg nem is vagyok az a halalos feltekeny tipus.
Hat elgondolkoznek a helyedben, mit jelent neked es neki ez a kapcsolat!
Jó selejt barmot fogtál ki te is..
Csere, amíg össze nem szedsz tőle vmi szr nemibajt..
fél évet biztos!
talán mást is, mert ha vmit csinál és én féltékenykedek ak. azt mondom neki, h elhagyom(ez igazából csak egyszer fordult elő) erre ő mintha bepánikolna és foggal-körömmel küzd értem(valahogy figyelmesebb, és olyan nemtom...)
Viszont tudja, h nagyon jól néz ki és el is mondja, ha rákacsintanak, leszólítják az utcán...
Erre annyit tudok visszavágni, h elmondom azt h velem miket csinálnak(amire mindenki vérszemet kapna, még aki eggyáltalán nem féltéken, sajnos én nem tom azokat a pasikat értékelni akik lezsólítanak, fütyülnek, utánam fordulnak...)
bocsi a 18:45-nél tartottam
dee bunkó vok meg se köszöntem a kedves válaszaitokat!!!
Nagyonszépenköszönöm!!!!
Teljesen természetes az igénye arra, hogy több nője legyen.
Szóval fogd be, és húzz vissza a konyhába:
Nem vagyok paraszt, és nem csalt meg senki.
És most takarodj a konyhába;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!