Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mi a velemenyetek errol? Komolyan

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a velemenyetek errol? Komolyan

Figyelt kérdés
Van egy lany 4 hete ismertem meg a neten.az elso kethetben mindig irta hogy nagyon szeret meg hogy csokolna rengeteg sms,szepeket irt joejt stb azt is megbeszeltuk hogy marciusban talalkozunk szoval dult a Szerelem, most meg csak hetvegen ir hogy mizu meg hogy bulizni volt, az utobbi idoben azt se irja hogy szeret, en meg irom neki.mintha mar erzelmek nelkul irna meg hogy hetvegen tuti hogy bulizni megy. attol felek elveszitem es sosem talalkozunk.Nekem csak O kell! egyepkent meg nem talalkoztunk mert 400km van koztunk.
2010. jan. 27. 18:34
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Szerintem sürgősen felejtsd el. Sosem találkoztál vele. Sosem beszéltél vele szembtől szemben, nem tudod igazából milyen ember, neten bárki bármit mondhat ott senki se figyelni a reakcióidat.

Keress mást a való világban.

2010. febr. 5. 23:31
 12/12 anonim ***** válasza:
Neten "ismerkedtetek meg", és 2 hét után már azt mondta, h szerelmes beléd?! O.o Na nekem ez sok... Hogy lehetne már vki szerelmes olyanba, akivel még soha nem találkozott? És ha az illető nem is az, akinek kiadja magát, hanem mondjuk egy 60 éves férfi?
2010. febr. 5. 23:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!