Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mi a velemenyetek errol? Komolyan

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a velemenyetek errol? Komolyan

Figyelt kérdés
Van egy lany 4 hete ismertem meg a neten.az elso kethetben mindig irta hogy nagyon szeret meg hogy csokolna rengeteg sms,szepeket irt joejt stb azt is megbeszeltuk hogy marciusban talalkozunk szoval dult a Szerelem, most meg csak hetvegen ir hogy mizu meg hogy bulizni volt, az utobbi idoben azt se irja hogy szeret, en meg irom neki.mintha mar erzelmek nelkul irna meg hogy hetvegen tuti hogy bulizni megy. attol felek elveszitem es sosem talalkozunk.Nekem csak O kell! egyepkent meg nem talalkoztunk mert 400km van koztunk.
2010. jan. 27. 18:34
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
azóta megkomolyodott és rájött hogy hülyeséget csinált
2010. jan. 27. 18:37
 2/12 anonim ***** válasza:
100%

Most komolyan! Te tenyleg elhitted, hogy SZEREThet ugy valaki egy masikat, hogy meg sose latta, ket het utan? (mellesleg meg eloben sem menne ilyen gyorsan) Arrol mar nem is beszelve, hogy hol van marcius????!!!!

Az a lany csak visszatert a valosagba, neked is ezt tanacsolnam, kulonben irtora maganyos leszel.

Tuti ott is elnek lanyok, ahol te leksz, nem csak 400 km-re.

2010. jan. 27. 18:38
 3/12 anonim ***** válasza:
elveszíted?mert msnen keresztül jártatok vagymi?
2010. jan. 27. 18:38
 4/12 anonim ***** válasza:

nem akarok illúzió romboló lenni de sztem a helyzet reménytelen több okból is:

1 távkapcsolat 400km nagyon sok

2.netesismerkedés...hát sztem nem igen tartós

3.nem is találkoztatok és szeretlek meg ilyesmik...sztem nem igaz...hát boccs...de sztem ezt hagyd...keress mást

2010. jan. 27. 18:39
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

Én is msnezek már több mint egy hónapja, és kb fele akkora a távolság, de tudom, hogy ez csak akkor működne ha lenne időm beleszeretni. Ha nem találkoztok eleget ez sohasem fog megtörténni, nem tud úgy kialakulni a kapcsolat, mint ahogyan kellene :"(. Ha később össze tudnátok cuccolni az talán megoldás lenne, de ha úgy érzed, hogy ő nem ragaszkodik ennyire hozzád hagyjátok abba.

18/L

2010. jan. 27. 18:40
 6/12 anonim válasza:
Nem értem...hogy lehetsz szerelmes mikor még nem is találkoztatok?
2010. jan. 27. 18:40
 7/12 A kérdező kommentje:
az elso kethetben igazan szeretett ebben nem ketelkedem amiket irt hmmmm,de ezt csak en tudom, csak mostanaban mintha megvaltozott volna valami :S
2010. jan. 27. 18:50
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Bocsi, de ki kell ábrándítsalak. Msn szerelem nem létezik. Jobb lesz ha elfogadod.
2010. jan. 27. 19:10
 9/12 anonim ***** válasza:
Ahogy 19:10 mondja, ez csak addig működik, amíg nincs pasija, aztán bulikon bepasizik, nem fog várni rád márciusig
2010. jan. 27. 20:25
 10/12 anonim ***** válasza:

Én is úgyanígy jártam mint te!!!! 7 hónapon átt beszéltünk minden este és hétvégente is msn-en. Már terveztük a talit a nyárra, aztán az utóbi 2 hétben már nem nagyon beszélünk... azt mondta hogy rájött hogy neki ez így nem jó... meg ugye 400km... én 19/F vagyok ő meg 18/L....

Most nem írok többet, ha akarsz kérdezni valamit írj nyugodtan privátba!

2010. febr. 5. 23:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!