Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a velemenyetek errol? Komolyan
Most komolyan! Te tenyleg elhitted, hogy SZEREThet ugy valaki egy masikat, hogy meg sose latta, ket het utan? (mellesleg meg eloben sem menne ilyen gyorsan) Arrol mar nem is beszelve, hogy hol van marcius????!!!!
Az a lany csak visszatert a valosagba, neked is ezt tanacsolnam, kulonben irtora maganyos leszel.
Tuti ott is elnek lanyok, ahol te leksz, nem csak 400 km-re.
nem akarok illúzió romboló lenni de sztem a helyzet reménytelen több okból is:
1 távkapcsolat 400km nagyon sok
2.netesismerkedés...hát sztem nem igen tartós
3.nem is találkoztatok és szeretlek meg ilyesmik...sztem nem igaz...hát boccs...de sztem ezt hagyd...keress mást
Én is msnezek már több mint egy hónapja, és kb fele akkora a távolság, de tudom, hogy ez csak akkor működne ha lenne időm beleszeretni. Ha nem találkoztok eleget ez sohasem fog megtörténni, nem tud úgy kialakulni a kapcsolat, mint ahogyan kellene :"(. Ha később össze tudnátok cuccolni az talán megoldás lenne, de ha úgy érzed, hogy ő nem ragaszkodik ennyire hozzád hagyjátok abba.
18/L
Én is úgyanígy jártam mint te!!!! 7 hónapon átt beszéltünk minden este és hétvégente is msn-en. Már terveztük a talit a nyárra, aztán az utóbi 2 hétben már nem nagyon beszélünk... azt mondta hogy rájött hogy neki ez így nem jó... meg ugye 400km... én 19/F vagyok ő meg 18/L....
Most nem írok többet, ha akarsz kérdezni valamit írj nyugodtan privátba!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!