Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mely módot válasszam arra, hogy jobban hiányozzak neki?
A barátommal szakítottam,de megbántam,nem elősször fordúl elő.
Most már bánom az egészet,pedig a mi kapcsolatunk nem volt valami fényes az utobbi időben,.... Se veled,se nélküled ez az egész,és tudjuk h nem illünk össze,mégis sóvárgunk egymás iránt.
Most az ex-nek elege lettmikor legutóbb szakítottam,okkal,de viszont közölte velem h szeret és soha nemfog így szeretni senkit ,mert én voltam élete nagy szerelme.
Azóta beszélünk telefonon,én eleinte próbálkoztam,sírtam kértem h adjon még 1 esélyt,...pedig ő annak idején,félévvel ezelött megcsalt,és én adtam neki még1 esélyt.
Mostanság kezdtük újra,de martuk egymást,de rájöttem h most én hibáztam....
Tehát telefonon továbbra is beszélünk,megbeszéltük h "barátok" leszünk számíthatunk egymsára ha baj van,őőő ezen megislepődött amikor ezeket kijelentettem,mert most nem veszekedtem hanem úgy tettem aki belátja a dolgokat..... ami igaz is,de én szeretnék még1 próbát.
Buta kérdés,de még is ha hiányzok neki,(mert mondta h eléggé ki votl máskor is,dolgozni sem tudott a szakítás miatt)mivel érhetném el azt hogy "sóvárogjon" utánnam?
1.ne beszéljünk telefonon,csak hónapokkal késöbb,éshiányozzon neki a hangom?
2.beszéljek vele ugyan úgy,szépen normálisan,viccelődve,cuki módon?
3.Találkozzak ugyan úgy vele néha beszélgetni személyesen,és öltözzek ki,(pl azokat a ruhákat amiket szeretett rajtam)vagy amivel a figyelmét eterelem:)
4.Ne találkozzak vele,h ne lásson egy jó darabig,csak mondjunk telon beszéljünk?
5.vagy szakítsam meg vele egy időre a kapcsolatot,mondván h ez nekem még fáj,egy darabig legyen így.
Egy fiúnak melyik esne rosszabbúl?.....tudom minden ember más,de még is.
A válaszokat előre is köszí
Hát mind kilőve!
Egy fiúnak az esik a leges legrosszabbul, ha felfogja hogy el van felejtve, és jól érzed magad nélküle. Ez ha másban nem is de még a büszkeségén is csorbát ejt. Ne beszéljetek és ne is tudjon rólad semmit. Amit tud és hall azt is másoktól hallja, ne tőled. Ne mondj neki semmit, csak ne keresd, és ne vedd fel ha hiv.
Lehet hogy pár hónapig birni fogja, de ha kitartó vagy és ő is szeret még, akkor fog menni utánad.
Az a lényeg hogy ő abban a tudatban legyen hogy oké, te elfogadtad és továbbléptél, és másoktól hallja hogy pl szórakozni jársz , a barátnőiddel, és legyen benne gyanú hogy akár mással is összejöhetsz. Hidd el ezt egy férfi sem birja ki, ha szeret. De mondom kitartás kell hozzá. Lehet hogy birni fogja hónapokig is, mire lépni fog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!