Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Létezik olyan tizenéves lány,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik olyan tizenéves lány, akit nem érdekel a külső?

Figyelt kérdés

Egyre elkeseredettebben keresem 19 éves létemre azt a lányt, akit a barátnőmnek tudnék tekinteni. Rengeteg helyen próbálkoztam már illetve próbálkozom is, azonban sikert még nem értem el. A külsőmön nem tudok és nem is nagyon szeretnék változtatni. 170cm magas vagyok és alig van rajtam izom. Tudom, hogy konditeremmel és valamilyen sok mozgást ill. erőfeszítést igénylő sport aktív űzésével némileg fejleszthetném a testem, azonban ez a szabadidőm jelentős részét elvenné és így nem tudnék elegendő időt fordítani a hobbimra/munkámra.

Sokféleképpen le lettem már koptatva. A legjobban az fáj, mikor egy lány hazudik, tehát azt mondja hogy helyes vagyok, bejövök neki meg minden, aztán pár napra rá meg nem keres, esetleg összejön valaki mással, vagy netán egy büdös szó nélkül megszakítja velem véglegesen a kapcsolatot.

Amit el tudok fogadni, az az, ha képcsere (vagy találkozás) után a lány azt mondja, hogy "bocsi, de nem tudok rád pasiként tekinteni, barátok azonban maradhatunk". Ilyenkor lánya válogatja, hogy valóban barátok maradunk-e (ha rajtam múlik, akkor természetesen igen), azonban ekkor már nem szidom a teremtőt, hiszen legalább annyit jelentettem a leányzónak, hogy megmondja az igazságot.

Természetesen nem arra utazom, hogy minél szebb legyen az adott nőszemély. Inkább a visszahúzódóbb csajokat keresem, hiszen én is az vagyok. Többnyire interneten, buszmegállókban, baráti összejöveteleken próbálok ismerkedni. A belső értékek tekintetében viszont nagy elvárásaim vannak, melyekből nem szeretnék engedni.

Legyen értelmes, okos, szerény, szerethető, hűséges és persze káros szenvedélyektől mentes.

Külsőleg csak annyi az igényem, hogy ápolt legyen, de ezt szerintem szinte minden nő tudja 'teljesíteni'.

Volt már néhány leányzó, akiknek elvileg bejöttem volna, azonban az értékrendbeli különbségek miatt velük sem lett semmi.

Szerintetek mit tudnék tenni annak érdekében, hogy ez az állapot ne tartson ki életem végéig? Hol lenne még érdemes megpróbálnom az ismerkedést?

2014. nov. 8. 17:33
1 2 3 4 5
 31/42 anonim válasza:
75%
létezik, én megtaláltam ! :D szintén 19 vagyok, és megtaláltam azt a lányt aki azért szeret aki vagyok, és nem a "rendíthetetlen külsőm" vagy a "sok pénzem" fogta meg, és nem is a "nagy farkam" miatt szeret. létezik, és néha olyan helyen kell keresni ahol nem is gondolnád hogy lehet.
2015. máj. 26. 20:49
 32/42 anonim ***** válasza:
62%

Na figyelj, nem olvastam el amit írtál, mert úgyis sejtem mi a tartalma.

Először is a nőknek férfi kell, egy olyan férfi aki eltudja magát fogadni, minden apró kis hibájával, magát adja és nem is szégyenli magát.

Másodszor tudom lerágott csont amit írok, de a külső, jóképűség elég relatív, ha mindenkinek ugyanaz tetszene, akkor nem lennénk már ennyien, ne az ilyen agyonsztárolt címlap fiúkhoz hasonlítsd magad, hanem lásd magad férfinek, ha úgy érzed, hogy ehhez edzened kell akkor edz.

Viszont ne a lányok miatt edz, hanem önmagad miatt, én is edzek, mert én sokkalta férfiasabbnak látom magam. De ha nem tetszik mondjuk a kondizás akkor esetleg kereshetsz magadnak másik sportot, de ez se feltétel ahhoz, hogy legyen egy csinos barátnőd, ahhoz önmagadat kell elfogadni és magadat kell adnod!

2015. máj. 26. 21:07
 33/42 anonim ***** válasza:
0%

ha a nő nem tudja elfogadni a férfi hibáit akkor fordítva teljesen mindegy.

a kondiban felszedett izmot otthon is meglehet tartani.ha tudod mit csinálsz súlyok nélkül saját testsúllyal is. de az nem hobbi szintű néha rászánok öt percet féle dolog.kemény munka.

2015. máj. 28. 01:29
 34/42 anonim ***** válasza:
25%
31es mégis hol kéne keresni? holdon?barlangban?vietnámban? ott talán de itthon tuti nem.te vagy az 1 a 100ból mázlista akkor de attól még másnak nem lesz könnyebb.
2015. máj. 28. 01:31
 35/42 anonim ***** válasza:
0%

Igen, létezik ilyen lány...

Csak a környezetében nem létezik olyan fiú, aki őt elfogadná. Aki mégis, az legalább 400 km-re lakik tőle. És hiába érzi úgy a lány, hogy talán életében először igazán szerelmes, sem a lánynak sem a fiúnak nem lenne könnyű. Nagyon egy hullámhosszon vannak, sokban hasonlítanak, illenek egymáshoz. De mellesleg a lánynak iszonyatos gátlásai is vannak az élet minden területén. Emiatt a fiúnak nagyon nehéz lenne a lánnyal, főleg ha azt vesszük, hogy ez sajnos a kommunikációt is megnehezíti köztük. A fiú beszélget sok másik lánnyal is. Akikkel jobban érzi magát. Nem nehéz számára a kapcsolatteremtés. Most is épp ezt teszi.

A lány sokszor azt sem tudja mit érez. Amikor beszélt a fiúval, úgy érezte, hogy hihetetlen boldog. (amikor sikeres volt a beszélgetés). Lefekvés előtt miután letették a telefont, még sokszor órákig is hallotta a fiú hangját. Látta magaelőtt. S most is őrá gondol.

Aztán a lány sok hetes gondolkozás után arra jutott, hogy elég volt. Ő úgysem tud annyit nyújtani a fiúnak, amennyit az megérdemel. Ezért abban a reményben, hogy az talál egy szebb, jobb, csinosabb, közelebbi lányt maga mellé, megszűntette a kapcsolatukat egymással.

De még az azóta eltelt hetek után is ugyanannyit gondol rá... Beszél hozzá magában... Kitörölte a fényképeit, a telefonszámát, nem ír hozzá verset s elküldetlen leveleket sem már... De tök mindegy mit tesz, nem telik el úgy óra, hogy ne jusson eszébe a fiú.

Nem a külseje fogta meg a lányt. Nem is az izgatta. Csupán a belső tulajdonságai. Csupán az volt a fontos neki, hogy beszélhessen a fiúval. Ezért mindent elkövetett. És már-már bevállalta volna a találkozást is, de belátta, hogy így a jobb mindkettejüknek.

Fáj, de egyszer csak elmúlik. Bár könnyebb lenne, ha tudnám boldog-e a fiú. Bár épp most derült ki, hogy valószínűleg még nem találta meg akit keres.

Én pedig már nem is akarom keresni. Egy darabig biztosan nem... Nem tudok úgy gondolni másra, ahogyan a fiúra... Hiába beszéltem másokkal, én nem fogok tudni senkit így és Ennyire szeretni... Igen, SZERETNI.

Bocsáss meg kérdező az off-ért. De le kellett írnom.

2015. aug. 1. 20:14
 36/42 anonim válasza:
Igenis vannak meg olyan lanyok akik nem a kulsot nezek vagy csak a szemet de a belsot sokkal fontosabbnak tartjak igen nehez talalni.lehet hgy rossz helyen keresed ..a legjobb fiu baratom ugy talalta meg elete szerelmet hgy kijart ilyen helyekre rakpart,margit,pizzazo ,vagy deak vagy valami meglatta a lanyt oda ment hozza elkerte a telefonszamat es utana alakult minden ahigy kellett... :/
2015. aug. 24. 23:05
 37/42 anonim válasza:

Kérdező, igazán nincsenek nagy igényeid, szerintem próbálkozz, aztán majd találsz egy kedves, értelmes lányt.

Hasonló vagyok mint Te, de nekem a külsőnél van két dolog, amit nem tudok figyelmen kívül hagyni, hogy ne legyen kövér, és kedves legyen számomra az arca. Ezenkívül tényleg szinte semmi, azt se várom hogy olyan értelmes legyen mint én, mert akkor el kéne felejtenem mindenféle barátnőt. Hogyha szeret, és némileg felnéz rám, az már elég kb.

Szerintem Te próbálj olyan közegekben mozogni, ahol alapból csak értelmes lányok vannak, ha a külső mindegy, találni fogsz hamar barátnőt.

2015. okt. 16. 22:01
 38/42 anonim válasza:
Ja és szintén 19/F
2015. okt. 16. 22:04
 39/42 anonim ***** válasza:
Létezik, de van egy rossz hírem: azokat a pénztárcád érdekli. :D
2015. okt. 24. 13:22
 40/42 anonim ***** válasza:

Ő nézzen fel rád, de te lenézed, mert nem lehet olyan értelmes, mint te... ha nincs barátnőd, nem is baj.

Miért kell, hogy bárki is felnézzen a másikra? Legyél büszke te magadra, és akkor nem egonövelésre használod a nődet. Legyen szép, sovány, főzzön rám, ganézzon ki, de közben nézzen fel rám, a csecsemőre, hogy mekkora kukim van.

2015. okt. 24. 13:37
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!