Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik olyan tizenéves lány, akit nem érdekel a külső?
Egyre elkeseredettebben keresem 19 éves létemre azt a lányt, akit a barátnőmnek tudnék tekinteni. Rengeteg helyen próbálkoztam már illetve próbálkozom is, azonban sikert még nem értem el. A külsőmön nem tudok és nem is nagyon szeretnék változtatni. 170cm magas vagyok és alig van rajtam izom. Tudom, hogy konditeremmel és valamilyen sok mozgást ill. erőfeszítést igénylő sport aktív űzésével némileg fejleszthetném a testem, azonban ez a szabadidőm jelentős részét elvenné és így nem tudnék elegendő időt fordítani a hobbimra/munkámra.
Sokféleképpen le lettem már koptatva. A legjobban az fáj, mikor egy lány hazudik, tehát azt mondja hogy helyes vagyok, bejövök neki meg minden, aztán pár napra rá meg nem keres, esetleg összejön valaki mással, vagy netán egy büdös szó nélkül megszakítja velem véglegesen a kapcsolatot.
Amit el tudok fogadni, az az, ha képcsere (vagy találkozás) után a lány azt mondja, hogy "bocsi, de nem tudok rád pasiként tekinteni, barátok azonban maradhatunk". Ilyenkor lánya válogatja, hogy valóban barátok maradunk-e (ha rajtam múlik, akkor természetesen igen), azonban ekkor már nem szidom a teremtőt, hiszen legalább annyit jelentettem a leányzónak, hogy megmondja az igazságot.
Természetesen nem arra utazom, hogy minél szebb legyen az adott nőszemély. Inkább a visszahúzódóbb csajokat keresem, hiszen én is az vagyok. Többnyire interneten, buszmegállókban, baráti összejöveteleken próbálok ismerkedni. A belső értékek tekintetében viszont nagy elvárásaim vannak, melyekből nem szeretnék engedni.
Legyen értelmes, okos, szerény, szerethető, hűséges és persze káros szenvedélyektől mentes.
Külsőleg csak annyi az igényem, hogy ápolt legyen, de ezt szerintem szinte minden nő tudja 'teljesíteni'.
Volt már néhány leányzó, akiknek elvileg bejöttem volna, azonban az értékrendbeli különbségek miatt velük sem lett semmi.
Szerintetek mit tudnék tenni annak érdekében, hogy ez az állapot ne tartson ki életem végéig? Hol lenne még érdemes megpróbálnom az ismerkedést?
"Gondolod, hogy a spártai katonák konditerembe jártak?"
Láttál már spártai katonát? Van fogalmad a biológiáról? A testépítésről? Azt hiszed a napi 30 fekvő után magára se fog ismerni? LOL
szerintem olyan sokan vagyunk már ennek az áldozatai srácok hogy összekéne fogni és tüntetéssel elérni hogy az ilyen nők menjenek a fenébe innen.keressenek a helyükre normálisakat.
amelyik nő azt mondja hogy de én nem is vagyok ilyen az még hazug is.
Huhh. Nehéz a helyzet.
Főleg azért, mert fiatal vagy, és a tini csajok tényleg csak az arcra mennek. Akik a gyúrást tanácsolják, jól teszik, de igazából ez is csak 3-4 év alatt hoz megoldást, egyrészt addigra épül fel valami, másrészt olyan 18-22 felé kezdenek a csajoknak az izmok is számítani. Persze vannak kivételek, van aki egész életében a jóképűségre vágyik, és a tinik között is vannak olyanok, akiknek az izom a fontos, de ez ritka, mint a szemüveges cigány.
Mindenképp kell edzened, én se járok konditerembe, de itthon tornázok és súlyzózok, ez az egészségednek, az önértékelésednek is jót tesz. Csajod ettől nem lesz, de hosszú távon javítja az esélyeidet, tedd az életed részévé, és 5 év múlva nem bánod meg.
Sikerre van szükséged, hogy önbizalmad legyen. A legtöbb válaszoló azt nem érti, hogy a semmiből, a sok elutasításból nem lesz önbizalom. A legrosszabb valóban a gerinctelenség, amit az ember tapasztal. Ha nem vagy vonzó, nem vagy értékes sem, emberként sem, és nem kapsz őszinteséget, hanem ezer dologra ki akarnak használni, mielőtt szó nélkül lekoptatnak. Elég elkeserítő, ha sokszor megtörténik, és az a tipikus.
Én azt mondom:
-Sportolj, akkor is ha nem látod az előnyét. Nem fog a jövő hétre megjönni az előnye, de később nagyon fog hiányozni, hogy nem sportoltál!
-Szerezz csajt, mindegy milyet, csúnyát, dagit. Próbáld meg megérteni, hogy működik, olvass a témában, és fejleszd Magad, hogyan lehetne jobb csajod. Ezt a terved sose add fel, évtizedeken keresztül kell ezt megvalósítanod. Én se szeretem a csúnya csajokat, de meg fogsz kattanni a magányban és az elkeseredésben, és se a munkát, se a tanulást, hobbit nem fogod tudni csinálni.
-siker->önbizalom->határozottság->siker
Ne hagyd, hogy megtörjék ezt. Ha nővel beszélsz, sose becsméreld Magad. Miért nincs barátnőd? Mert jobban érdekelt eddig, hogy otthon origamizz. Miért nem mész oda egy bombázóhoz? Mert számodra műnő, plázacica, szerinted agyhalott, nem vagytok egy szinten. Jegyezd meg, Téged soha nem utasított vissza senki (ha nővel beszélsz). Ilyen nem volt, nincs és nem is lesz. Bátorság.
A "normális, értelmes" lány azt jelenti, hogy szép, de őt nem érdekli, hogy te ronda vagy?
Elárulnátok, miért baj, hogy a lányok is szeretnének vonzódni ahhoz, akit kiválasztanak? Ti se szólítotok le zsíros hajú, pattanásos vagy kövér lányokat.
(És nem, a kövér nem azt jelenti, hogy van melle.)
Ja, és mindig próbáld észrevenni a valóságot, ami sosem az, amit mondanak. Természetesen Te sosem lehetsz őszinte, csak olyan lánnyal, akivel barátkozni akarsz. De az őszinteség garantálja a visszautasítást, ha csajozni akarsz. Ne aggódj, ők sem lesznek soha egyenesek.
Teljesen máshogy látják a párkeresést, mivel őket folyamatosan ostromolják, tehát a max tennivaló az az, hogy igent mondjanak egy ostromlónak, ami kb semmi. Fogalmuk sincs róla, hogy mennyi követ kell egy fiúnak megmozgatnia egy lányért, kivéve h szuper jóképű. Hányszor vernek át, használnak ki, adnak meg kamu telefonszámot, vagy hagynak válasz nélkül vagy tiltanak le internetes társkeresőn anélkül, hogy egy rossz szót szólnál, csak neki így kényelmesebb, mint venni valahol egy gerincet, és megmondani, hogy nem.
Ha szívességet kér ismerkedés során, SOHA NE TEDD MEG. Ráérsz megtenni, miután összejöttetek, de 99%, hogy még valamit ki akar préselni a lelkesedésedből, mielőtt elutasítana.
Minden lefekvés előtt csinálsz 30 fekvőt, és fél év múlva magadra se ismersz. A konditerem csak divatcik"
Aha...nem...Ha minden este csinál 30 fekvőt akkor kb 3 hétig fejlődne...(és csak azok az izomcsoportok, amire a fekvő jó..és mi van a többivel???) azért járnak az emebrek konditerembe, mert ha látványos fejlődést akarnak, akkor emelni kell a súlyokat és....áhh hagyjuk idióta....
Kérdező!
Annyira nagyon megerőltető lenne eljárni konditerembe, ha ez lenne az út egy szép és értelmes barátnőhöz ?? Ugyan én nem hiszem, hogy MINDEN lánynak nagyon fontos az izmos test (nálam fontos, én is teszek érte heti 3X, hogy szép, definiáltan izmos és feszes legyek, elvárom a páromtól, hogy ő se szarjon bele)....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!