Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Bejöhettem a csaj (oknak)...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bejöhettem a csaj (oknak) vagy nem (néztek messziről, nevetgéltek, összebeszéltek, utánamnéztek)?

Figyelt kérdés

Szituáció:

Megyek a Margit hídon, messziről látom hogy jön szembe két bomba egyetemista csaj. Pont az esetem mindkettő, főleg a szőke. A barna nézett messziről már és súgdosott valamit a másiknak. Ahogy jöttek közelebb a barna csaj elkezdett mosolyogni, zavartan nevetgélve mondott valamit a másiknak. Amikor már jöttek el mellettem a szőke aki nagyon bejött hosszan a szemembe nézett, elnézett aztán amikor már elmentünk egymás mellett (hátulról is nagyon rendben volt a hölgy) visszanézett és mosolygott majd valamit beszéltek és elkezdtek nevetgélni (nem kiröhögős volt)

24 éves vagyok, több mint egy éve nincs barátnőm, egy 4 éves hosszú kapcsolatból jöttem ki. Nem vagyok egy csajozó mester, kimaradt nálam ez a vadászgatós korszak (középsuli végén jöttünk össze és végig együtt voltunk az egyetem alatt).

Nincs rajtam semmi fura amit ki lehetne nevetni. Sajnos az ellentétek embere vagyok, vagy nagyon bejövök valakinek vagy egyáltalán nem. Ezt az exem barátnői visszajelzései is megerősítették. Valamelyik azt mondta hogy "úristen ezzel vagy együtt?" mások meg "hú de jó pasi". Volt olyan is aki ki akart kezdeni velem és nem volt csúnya. Haver csajok is azt mondják hogy bizonyos típusú nők megőrülnek értem, bizonyos típusokat meg teljesen taszítok.

Nagyon ott voltam hogy megszólítom őket, már majdnem ki is nyitottam a számat, de meggátolt a tapasztalatlanságom. Hirtelen nem tudtam hova tenni a dolgot. Amíg volt a barátnőm addig nem vettem semmilyen jelet a csajoktól, nem foglalkoztam velük.

2014. nov. 4. 11:05
 1/3 anonim ***** válasza:
Szerintem túlkombinálod. Így hogy nem szólítottad le őket konkrétan semmi nem derült ki. Lehet rólad beszéltek, de lehet, hogy válaszra se méltattak. Legközelebb szólítsd le őket ha ilyen helyzetbe kerülsz, onnantól meg már magad vagy a szerencséd kovácsa.
2014. nov. 4. 11:09
 2/3 anonim ***** válasza:
ha visszanézett, szemedbe nézett, mosolygott, akkor tuti, hogy bejöttél neki. ezt elszalasztottad öregem
2014. nov. 4. 11:21
 3/3 anonim ***** válasza:
Eső után köpönyeg.
2014. nov. 5. 11:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!