Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem szeret igaz? Bajba nem állna ki mellettem?
2 éve vagyunk együtt a barátnőmmel,eddig én külföldön dolgoztam 1-2 évig,majd hazaköltözem.Nem egy városban laktunk,egy köztes helyen ismerkedtünk meg.Mivel nekem nem volt mit veszítenem,ezért én költöztem az ő városába.Sajnos erre fele nincs sok munka,de mindig találtam eddig valamit.Aztán elveszítettem a munkámat,de lassan 5 hónapja nem találok.Lett volna már lehetőség másik,de azt az anyukája szerezte.Mivel olyan dolog volt amihez nem értek,így nem vállaltam be.Na itt volt a hiba,azóta az egész család orrol rám és ezt hallgatom már 3 hónapja.Már mindenfélének elmondanak,pedig szorgalmas becsületes ember vagyok.Volt félre tett pénzem,de az már elfogyott,a barátnőm jól keres.Eddig nem sokat költött rám a pénzéből.Nem is várom el,hogy az ő pénzéből éljünk.Már olyanokat mond,hogy én biztos kihasználom.Az anyja is tetézi a dolgot,teli beszéli a fejét,meg még kitudja kik.Egészen múlt hónapig,nem volt még megtakarított pénzem,szóval nem sokat költött rám,mivel most nincs munkám,így nem sok kiadásom van magamra,minimális dolgok.Már úgy áll hozzám mindenki,mint valami gonosz,rossz emberhez.Már egy szavam sem lehet,mert bármibe beleszólok,csak a munka kerekedik ki belőle,bármiről van szó!Próbálok változtatni,de kb esélyt sem kapok rá,mert ahogy egy kicsit kezd jobb kedvem lenni,lelombozza,és jön a munka téma.Most mehetnék külföldre úgy néz ki,lekopogom.De arra is azt mondja,hogy jaj úgy sem csinálom végig.Ahelyett hogy bíztatna,még jobban a földbe döngöl.Soha semmivel nem ártottam neki,nem csaltam meg,szeretem.Annyi a baja hogy én most nem adok bele a közösbe,hiába mondom hogy ez még változni fog és változhat és azon vagyok.Már teljesen elvan borulva az agya.Amit eddig ártottam neki,annyi hogy 1 hónapja nem tudok beleadni a közösbe.Már ilyeneket mond,hogy majd elmegy az ismerőséhez és majd felvilágosítja,mert neki is volt egy pasija aki 5 évig nem dolgozott!Mondom az nem én vagyok és nem te.Azt gondolja már ez lesz életünk végéig.
29/F
ma 06:27
kedves utolsó!Ő akkor kezdte el önálló életét,akkor költözött albérletbe,2 hónapot volt egyedül,mert oda költöztem.És igen természetesen mindig beleadtam a rezsibe.Miért mit gondoltál?Amikor idejöttem,rá 2 hétre találtam munkát,és úgy jöttem ide,hogy volt nálam 4 havi magyar fizetés.Az első ahogy beléptem az albérletbe,az volt az első,hogy letettem neki 2 hónapra a rezsit és a lakbért.Semmibe nem szenvedtünk hiányt,mert még pénzt is tettem félre.
örülj hogy ennyivel megusztad.
ez az a fajta nő aki lebabázik tőled majd kidob az utcára akkor is ha a tied volt a lakás
Mert amit leírtál reakciót a család részéről, arra utalt és sok embernek nem ilyen természetes ez, mint Neked.:)
De vannak olyanok is, akik egyszerűen begyöpösödöttek, és szimplán a sajátjuktól eltérő életritmussal van bajuk.
tegnap 23:44
Honnan tudod hogy nem probáltad meg?Igen is megprobáltam,de soha nem csináltam,nem egy bonyolult szakma,de nem nekem való.
Itt írta valaki,hogy a férfire fel kell nézni stb.Egy férfire csak akkor lehet felnézi ha dolgozik?Mivan ha lebetekszik az a férfi pl?Mert az is elófordulhat,akkor kiszolgáltatott állapotban biztos nem lehet felnézni rá,magyarul akkor viszlát a pasinak,még beteg sem lehet.Láttam már ilyet,dolgozott mint a barom,eltörte a lábát,majd hónapkig ágyhoz volt kötve,nem tudott dolgozni.Természetesen a nő lelépett.
Arról nem beszélve,hogy rendben a férfi dolgozzon és tegye a dolgát,de mivan ha mondjuk az az igazi,aki éppen nem dolgozik,mert nem jól alakultak,akkor a dolgai.Tegyük fel lelép a pasi egy olyannal aki karrierista és dolgozik ezerrel,de mondjuk alapvetően egy paraszt vele,még talán üti veri is.Akkor arra férfire elöbb felnéznek,csak azért mert dolgozik,de valójában egy idiota?
Pontosan!
Ugy értem sok nő ilyen.
Arra a férfire néz fel aki elnyomja, akkor is ha ugy nyomja el, hogy közben belőle él.
Ugyanakkor vannak normális nők is, csak meg kell őket találni.
Szerintem inkább őrülj neki, hogy igy derült ki, hogy mellényúltál a nőt illetően.
Nincs eltörve a lábad, csak egy hónapig nem volt állásod, ami most lesz s feltételezem, hogy kint még jól is fogsz keresni.
Ez kiváló alap az ujrakezdéshez, sokkal jobb mint a példa szerinti mankós lábadozás...
És nem felejsd el, attól, hogy most nincs eltörve a lábad, még bármikor eltörhet, s ha ez megtörténik, nagyon nem mindegy, ki van melletted.
Javaslom, alakitsd ugy az életed, hogy ha ez megtörténne, ne ez a nő legyen melletted...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!