Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek a csajról?
Figyelt kérdés
Ismerek egy lányt, aki 17 éves lesz most nem sokára a barátja meg 18 éves elmult. Már együtt vannak 6 honapja. Amugy nem is ez a lényeg. Hanem az, hogy néztem a képeit a lánynak iwiwen és más fiuk iyleneket irnak neki, hogy (HUUU MEKKORA DUDÁK, FULLOS CSAJ, MÉG TÖBBET BELÖLE, ) SZINTE OYLANOKAT IRNAK NEKI, HOGY AKARNÁNAK TÖLE VALAMIT. REMÉLEM ÉRTITEK. SEMMI KÖZÖM HOZZÁ CSAK AZÉRT IRTAM, HOGY MEGKÉRDEZZEM TÖLETEKMI mi a VÉLEMÉYNETEK A CSAJROL?.Én nagyon szeretném öt ha az én barátnöm lenne.Engem zavarna,ha ilyeneket irkálnának a barátnömnek...2010. jan. 27. 12:23
11/14 anonim válasza:
gratula.. inkább járjál busszal...
12/14 anonim válasza:
ilyen csajhoz olyan srác illik, akiről az iwiwen a csajok írják, hogy full helyes pasi :)
13/14 anonim válasza:
Az a lényeg, amit a lány csinál.
14/14 A kérdező kommentje:
ezt hogy érted ?????
2010. jan. 27. 17:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!