Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek a csajról?
Figyelt kérdés
Ismerek egy lányt, aki 17 éves lesz most nem sokára a barátja meg 18 éves elmult. Már együtt vannak 6 honapja. Amugy nem is ez a lényeg. Hanem az, hogy néztem a képeit a lánynak iwiwen és más fiuk iyleneket irnak neki, hogy (HUUU MEKKORA DUDÁK, FULLOS CSAJ, MÉG TÖBBET BELÖLE, ) SZINTE OYLANOKAT IRNAK NEKI, HOGY AKARNÁNAK TÖLE VALAMIT. REMÉLEM ÉRTITEK. SEMMI KÖZÖM HOZZÁ CSAK AZÉRT IRTAM, HOGY MEGKÉRDEZZEM TÖLETEKMI mi a VÉLEMÉYNETEK A CSAJROL?.Én nagyon szeretném öt ha az én barátnöm lenne.Engem zavarna,ha ilyeneket irkálnának a barátnömnek...2010. jan. 27. 12:23
1/14 anonim válasza:
Hogyhogy mi a véleményünk a csajról?
K*rvára semmi, honnan a f*szból lehetne bármit is megállapítani a csajról az alapján, hogy MÁSOK mit írkálnak a képei alá?
Te tényleg ilyen hülye vagy?
3/14 A kérdező kommentje:
Nem dehogy is.Csak azt akarom ezzel elmondani,hogy milyen fajta barája lehet neki igazábol ??
Ha az én barátnömnek ilyenekt irnának én nem is tudnám hogy reagáljak.Az ismeröseim véleményeit nem is mondom el.
2010. jan. 27. 12:41
4/14 A kérdező kommentje:
Hát ha hüylék irkálnak akkor nem volt hasznos.Komoly válaszokat várok.
2010. jan. 27. 12:43
5/14 anonim válasza:
Te aztán nagyon értelmes vagy. -.-
6/14 anonim válasza:
Amúgy mi közöd hozzájuk? majd ha ő nem tudja akkor itt megkérdezi.
7/14 A kérdező kommentje:
Nekem semmi...
Csak sok ismerösöm szerint nagy papucs lehet a barája...ennyi
2010. jan. 27. 12:47
8/14 anonim válasza:
Vagy csak leszarja hogy mit írogatnak a barátnőjének és büszke rá ,hogy ennyi pasi vágyik rá ,de úgysem kaphatják meg.
9/14 anonim válasza:
Amúgy b@szki nektek nincs jobb dolgotok mint másokat kibeszélni ? :D igazi kis f*szrángatók lehettek
10/14 anonim válasza:
Már miért lenne papucs?
Mit kéne csinálnia, agyonverni 28 embert, aki leírt 3 szót egy kép alá?
Nah menjél törődj a saját dolgoddal, őket meg hagyd békén.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!