Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valóban nem teljesen normális ez, vagy én dramatizálom túl? (bővebben lent)
Nem olyan régóta vagyok együtt a párommal. Ő előtte több évig élt együtt egy másik nővel (amivel semmi probléma nincs is). Érzései már nincsenek iránta, és kb. egy éve, hogy különváltak, tehát ebből a szempontból semmi okom a féltékenységre. Ami fura, hogy a postaládán még kint van a csaj neve is, és a párom lakása még teli van a lány által otthagyott cuccokkal. Ilyesmik mint cipők, pólók, zoknik, újságok, tusfürdő, fogkefe... a személyes ajándékokról pedig nem is beszélve. Ezek egy része (mint az újságok és a fogkefe) bárki számára észrevehető, míg a ruhákról csak onnan tudok, hogy egyszer kerestem valamimet, és a párom mondta, hogy ne aggódjak, XY itthagyott egy csomó mindent, használhatom azokat. (Ezután pedig elővette, hogy megmutassa) Mondanom sem kell, nem volt túl nagy kedvem ehhez a nemes "felajánláshoz". Ezt neki is említettem már, hogy nem annyira esik jól, mire ő nyugtázta, hogy oké, érti, hogy engem ez rosszul érint. És ennyi. Azóta sem történt semmi, minden úgy van, ahogy előtte.
Még az, ami kicsit zavar, hogy minden témából képes szóbahozni az exet. Ami persze érthető, hiszen sok évet töltöttek együtt, de én pl. igyekszem a lehető legkevesebbszer említeni előtte a volt pasikat.
Nos, kicsit hosszúra sikeredett, de a kérdésem az lenne, hogy miért nem vált már meg ennyi ideje ezektől a dolgoktól? Szimpla lustaság, és nemtörődömség, vagy lehet más oka is? És normális, hogy engem ennyire zavar? Én egy kicsit kicsinyesnek érzem, de irritál ez a helyzet. Nem vagyok féltékeny típus, sőt, nem is vagyok büszke magamra emiatt....
Ja, és azért ebbe a témába írtam a kérdést, mert bízom benne, hogy érettebb válaszokat kapok, mint a szexualitás, párkapcsolatok témakörben. Köszönöm előre is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!