Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez jót jelent vagy rosszat? Nekem egy kicsit rosszul esett.
Én itt tényleg nem szoktam gonoszkodni, de most fogok, akkor is, ha a hasznos válasz százalékom bánja...
Ha te ebből is rosszra gondolsz, nem vagyok benne biztos, hogy 3 év múlva meglesz az a diplomaosztó...
Ez nem az első ilyen kérdés, amit itt látok. Ezekszerint, most már azt is át kell alaposan gondolnunk, hogy bókoljunk-e nektek? Nevetséges....
Ha jobban belegondolok, a diploma lehet hogy meglesz, de a srác tutira nem azért fog belőled kiábrándulni, mert nem leszel szép....
Köszönöm a válaszokat!
Azt hiszem tényleg hülye vagyok. Csak semmi önbizalmam nem volt sohasem, és most sincs, és talán ezért is képzelek ilyen hülyeségeket. Neki nem mondtam, hogy rosszul esne, nem akartam megbántani, mert mi van, ha ő tényleg bóknak szánta. De ezek szerint tényleg bók volt. De miért nem mondja azt egyszerűen, hogy szép vagyok? Azt tutira nem érteném félre. Bár lehet, hogy egy-egy gyengébb pillanatomban abba is belemagyaráznék valami oltári baromságot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!