Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Több év után hogy érezhetek így? Mi történt? Nem akarom így érezni magam.
Figyelt kérdés
Több mint négy éve vagyunk együtt a barátommal.Ő a legjobb barátom a lelkitársam és mindenem egyben.Jól megvagyunk azt hiszem :) csak észrevettem,hogy valójában mekkora paraszt. Ugye az elején még mindenki úriember,de egyre jobban visszataszítónak tartom a viselkedését mint vonzzónak.Erre akkor jöttem rá,amikor a munkatársam szerelmet vallott nekem. Ő a teljes ellentetje a páromnak,kedves aranyos és még a légynek se tudna ártani,nem egoista és érdekli az amit mondok neki,de borzasztó csúnya.Életemben nem találkoztam még ilyen csúnya emberrel,a lelke meghatóan tiszta,de a külseje egyáltalán nem vonzzó,éppezért engem se vonzz,ő csask egy mellékszereplő,aki megmutatja a valóságot.Szeretem a páromat,de ő túl helyes és szerintem ezt ő is tudja.Ezt kihasználva pedig úgy érzi bármit megtehet,még az anyját is leszólja ha úgy van.Különben nagyon bújós és ő is tud olyan rendes lenni,mint egy mintabarát,de ha bekattan verekedni is tudna,olyankor nem érdekli hogy mi van velem,nem érdekli semmi,csak saját maga.Mikorén ezt a dolgot felhoztam neki és mondtam hogy ezt nem értem és kicsit zavar az,hogy igy el van telve magától,ő pedig azt felelte hogy nem akar papucs lenni.Meg nagyon birtokolni akar,nem enged sehova,nem akarja hogy napfényt lássak,semmit :S nagyon bezártnak érzem magam ebben a kapcsolatban és bántva :/ nagyon szeretem őt és tudom hogy ő is engem,de itt mi történik?mi történt velünk?Mit tegyek?2014. nov. 3. 20:41
1/3 Tibohr válasza:
Bírom az ilyen nőket " Ő a legjobb barátom a lelkitársam és mindenem egyben.Jól megvagyunk... csak..." hát basszus ha ott van az a csak , akkor mégsem minden tökéletes, vagy magadat akarod meggyőzni? Meg kell vele próbálni megbeszélni, ha nem megy, akkor vagy megszoksz vagy megszöksz
3/3 A kérdező kommentje:
igen -_- ..tudom és ez szomorú.Párszor már ezt is mondtam,de ő azt látja,hogy mi egyenlő felek vagyunk..hát nem tudom
2014. nov. 3. 21:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!