Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok! Ti megcsalnátok a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Ti megcsalnátok a barátotok ha ő tiszta szivből szeret titeket És hüséges hozzátok? És ő veletek képzelné ell a jövőjét. Van olyan hogy kiszerettek egy fiuból pl mert hetente tudttok vele találkozni. Vagy nem gazdag?

Figyelt kérdés
2010. jan. 26. 20:39
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

Statisztika... A matematika legpontatlanabb területe...

Amúgy meg azért csal meg valaki valakit, mert nem tiszteli eléggé, és leszarja, hogy szenvedni fog a másik. Illetve, mert gyenge. Ha nagyon akarok valaki mást, akkor kitartok a neki tett ígéretem (hűség, őszinteség, nyíltság...) és először szakítok, aztán jövök össze mással. Ez csak elhatározás kérdése. Szerintem enynit minden esetben megérdemel a másik (kivéve ha ő is csaló k*csög:P).

2010. jan. 26. 21:12
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
21/L-nak írom: igen, lehet hogy velem is előfordul, hogy évek múlva felkelti valaki más az érdeklődésem és beleszeretek, de akkor vagyok annyira tisztességes és tisztelem annyira a párom, hogy nem csalom meg, hanem inkább szakítok vele. Ha valakiben nincs annyi gerinc, hogy legalább először szakítson, akkor megérdemli az illető, hogy őt is megcsalják.
2010. jan. 26. 21:22
 13/16 anonim válasza:

Egyedül engem zavar, hogy egy kapcsolatnál szempont a másik anyagi helyzete???

Bár lehet, hogy csak földhözragadt vagyok, mert szerintem vannak fontosabb dolgok is. Pl. olyan hülyeségek mint a kölcsönös tisztelet, vagy nem is tudom a szerelem?

Kíváncsi vagyok, hogy tetszene ha azért ejtenének téged, mert nincs elég lóvéd...

2010. jan. 26. 23:58
 14/16 anonim ***** válasza:
Nem csak téged zavar, hogy a pénz is szempont. Én például jobb körülmények között élek, mint a barátom, nincs még kocsija és lakása sem, de nem érdekel, mert szeretem és nem ez a fontos. Sokkal fontosabb számomra, hogy egy különleges, nem átlagos fiút találtam, aki szeret és megbecsül és csak vele tudom elképzelni az életem.
2010. jan. 27. 00:00
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
Én soha nem csalnám meg,Ő az életem értelme!Kérem tisztelettel,minden agyban dől el,Mindent az univerzum felé kibocsátott gondolati rezgések irányítanak!Ha bizonytalan vagy, és arra gondolsz talán jön vki más,akkor jönni is fog!Ha bízol és hiszel a kapcsolat erejében,akkor az a kapcsolat erős marad!Ha kölcsönösen hit csodákra képes! 23/L
2010. jan. 27. 10:42
 16/16 kateamstrong ***** válasza:

Én nem csalnám meg, de neked kell érezned, hogy a ti szerelmetek mennyire erős.

Lány/17

2010. jan. 27. 16:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!