Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ti megcsalnátok a barátotok ha ő tiszta szivből szeret titeket És hüséges hozzátok? És ő veletek képzelné ell a jövőjét. Van olyan hogy kiszerettek egy fiuból pl mert hetente tudttok vele találkozni. Vagy nem gazdag?
Statisztika... A matematika legpontatlanabb területe...
Amúgy meg azért csal meg valaki valakit, mert nem tiszteli eléggé, és leszarja, hogy szenvedni fog a másik. Illetve, mert gyenge. Ha nagyon akarok valaki mást, akkor kitartok a neki tett ígéretem (hűség, őszinteség, nyíltság...) és először szakítok, aztán jövök össze mással. Ez csak elhatározás kérdése. Szerintem enynit minden esetben megérdemel a másik (kivéve ha ő is csaló k*csög:P).
Egyedül engem zavar, hogy egy kapcsolatnál szempont a másik anyagi helyzete???
Bár lehet, hogy csak földhözragadt vagyok, mert szerintem vannak fontosabb dolgok is. Pl. olyan hülyeségek mint a kölcsönös tisztelet, vagy nem is tudom a szerelem?
Kíváncsi vagyok, hogy tetszene ha azért ejtenének téged, mert nincs elég lóvéd...
Én nem csalnám meg, de neked kell érezned, hogy a ti szerelmetek mennyire erős.
Lány/17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!