Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok! Ti megcsalnátok a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Ti megcsalnátok a barátotok ha ő tiszta szivből szeret titeket És hüséges hozzátok? És ő veletek képzelné ell a jövőjét. Van olyan hogy kiszerettek egy fiuból pl mert hetente tudttok vele találkozni. Vagy nem gazdag?

Figyelt kérdés
2010. jan. 26. 20:39
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
5%
Én megcsalnám! De rám ne hallgass
2010. jan. 26. 20:41
 2/16 JW ***** válasza:
77%
Ez az utolsó kérdés... Ribanc.
2010. jan. 26. 20:48
 3/16 anonim ***** válasza:
100%

Tudod ez olyan kerdes amire valaszolni egy kivulallonak nehez. Nincs tokeletes kapcsolat. Es nagyon sok fugg attol milyen idosek vagytok. En 21 eves lany vagyok de ha magambol indulok ki es abbol amit magam korul latok akkor azt kell hogy mondjam sok lany es fiu akik fiatalon osszejonnek kesobb erezni kezdik azt hogy nem eltek ki magukat teljesen. Bar szerelmesek de hajtja oket a kivancsisag, egy uj ismeretlen megismerese, nem mindig csak a megszokott pasi vagy a csaj. Velem is elofordult 3 ev utan...megcsaltam pedig most is ugy erzem soha senkit nem fogok ennyire szeretni. A lenyeg hogy ujra osszejottunk-most minden jobb mint azok elott, a baratom 26 eves-tehat en vagyok az akinel lehet majd megint elojon a kikacsingatas....a kerdes hogy vajon megbocsatana meg egyszer...nem hiszem. Ahogy idosodik az ember mindig maskepp latja adolgokat.

Ne ess ketsegbe foloslegesen. Amugy meg fontos hogy minden ember tudjon egyedul is letezni. Mindig fel kell keszulni a legrosszabbra...:)Hidd el ha veletlenul szakit veled a csaj...elobb utobb megtanulnal csaj nelkul lenni, es jone valaki mas...

2010. jan. 26. 20:49
 4/16 Rainmaker ***** válasza:
77%
Hmmm... Nem értem... Ha csóró, akkor szar az ágyban? Vagy miért is akarod megcsalni?XD
2010. jan. 26. 20:50
 5/16 anonim ***** válasza:
55%

Engem is megcsaltak pont ezért. Összetörte a szivem. Többet nemfogja senkisem!

15f

2010. jan. 26. 20:50
 6/16 anonim ***** válasza:
100%
én megcsalni senkit nem csalnék meg. akkor már szakítok vele ha mással akarok lenni, de megcsalni senkit nem tudnék.
2010. jan. 26. 20:58
 7/16 anonim ***** válasza:
91%

Én sosem csaltam meg a barátom és nem is tenném. Nekem ő mindennél fontosabb. Abban a hülyeségben meg nem hiszek, hogy mindenkinek ki kell élni magát.

20/L

2010. jan. 26. 20:59
 8/16 anonim ***** válasza:
100%
Köszönöm 20L! Reményt adtál:))
2010. jan. 26. 21:02
 9/16 anonim ***** válasza:
100%
Ez így faramuci kérdés, ha valakiből kiszeret az ember bármiért akkor szakit vele, nem megcsalja, persze van olyan aki a kapcsolatait egy viszonyal zárja le az ilyenek bunkok. De a lényeg ha valki kiszeret a másikból nem marad vele mert ő olyan szörnyen szerelmes. Mindegy hogy gazdag vagy szegény hogy lehozza a csillagokat az égről otthagyod mert nem szereted ezt nem lehet erőltetni.
2010. jan. 26. 21:03
 10/16 anonim ***** válasza:
18%

Ez nem hulyeseg...nem kell, hanem elobb utobb a nok 63 a ferfiak 75%ka csalja meg a parjat azok kozul akik fiatalon osszejottek.Ez statisztika...termeszetes hogy vannak kivetelek. Egyebkent meg ne mond hogy veled ez nem fordulhat elo soha mert nagyon is megtortenhet hogy egyszer jon valaki az eletedben....en sem azert csaltam meg hogy le fekudjek masokkal is hanem volt mas pasi is aki felkeltette az erdeklodesem es kicsit bele is habarodtam..ennyi.Lehet nem most ahnem majd 10 20 ev mulva fogod ezt erezni....de szerintem meg mindig jobb most!

21L

2010. jan. 26. 21:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!