Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Van olyan fiatal nő, aki nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan fiatal nő, aki nem arra pedáloz, hogy valaki kivigye nyugatra? Akinek jó lenne az is ha itt tervezne valakivel közös jövőt?

Figyelt kérdés

Azt veszem észre, h főleg a csajok mániája ez a külföld, Németország, Anglia... pl. tegnap első kressz oktatáson is, rövid bemutatkozásnál benyögni egy 20 éves csaj, hogy Németországban dolgozik a vőlegénye és ő is megy ki hozzá, amint megszerzi a jogosítványát, erre az összes csaj nyomja neki a "mááázlistaa!!! de jó neked! úgy hallottam nagyon buli kimenni NO.-ba! stb." szöveget.

Minden csaj erre vágyik?

2014. nov. 3. 13:15
1 2 3 4
 31/32 anonim ***** válasza:
30as. Szerinted csak olyan munka letezik ma Magyarorszagon ahova kell nyelvtudas?! :) Nem keresek milliokat, de a szakmammal szemben elhivatott vagyok, es szeretem. Remelem tul tudod ezen tenni magad. :)
2014. nov. 5. 21:44
 32/32 anonim válasza:

Nem hiszem h minden läny erre vägyik, az egyik baratnomet husz loval se lehetne kivontatni budapestrol :D pedig rengeteg orszagban volt.

En erre vagytam, elindultam egyedul, szerintem aki ki akar menni, menjen magatol, legyen onallo, ne mason eloskodjon.

2014. nov. 15. 13:45
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!