Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan fiatal nő, aki nem arra pedáloz, hogy valaki kivigye nyugatra? Akinek jó lenne az is ha itt tervezne valakivel közös jövőt?
Azt veszem észre, h főleg a csajok mániája ez a külföld, Németország, Anglia... pl. tegnap első kressz oktatáson is, rövid bemutatkozásnál benyögni egy 20 éves csaj, hogy Németországban dolgozik a vőlegénye és ő is megy ki hozzá, amint megszerzi a jogosítványát, erre az összes csaj nyomja neki a "mááázlistaa!!! de jó neked! úgy hallottam nagyon buli kimenni NO.-ba! stb." szöveget.
Minden csaj erre vágyik?
"Japánba mennék szívesen.:)"
Jó nagy pofáraesés lenne a tipikus egoista magyar női mivoltodnak...
Pedálozik a halál. Kimegyek én ha akarok. Komolyan gyakran már hátrány hogy önálló és független vagyok a pasik úgy néznek rám mintha egy másik bolygóról jöttem volna amiért nem akarok senkit lehúzni.
Nem tudod te milyen környezetben élsz kérdező az én társaságomba egyrészt ez nem divat, másrészt én értelmesebb barátaim vannak ennél a "mázlista" beszólógátasoktól.
Akinek a "külföld" a mánia az egy nagyon korlátolt ember. Marhára nem minden hova milyen körülmények közé és és milyen munkakörbe megy valaki.
Na gyerekek, pont errol beszeltem! Sulyedo hajo! Miert terveznek jovot egy olyan orszagban, ahol az emberek ismeretlenul is gyulolik egxmast... akinek van penze azert, akinek nincs penze, azt azert kell utalni es ostobanak tartani
hazaarulas elmenni? Inkabb az a hazaarulas, hogy elhetetlenne teszik ezt az orszagot... hogy ha felvallalod a velemenyedet, megdobalnak...
,asutt is biztos vannak ilyenek, de a magyar manapsag egy ritka rosszindulatu nep lett... en csak elni akarok bekessegben es szellemi szabadsagban... itt erre nincs lehetoseg!
Hazánkban az első,ha jobbat látsz, hogy biztos a gazdag szülei tettek alá mindent,vagy pedig lop,bűnöző!
Külföldön meg ez számít alapnak,sőt átlagnak,majdnem már átlag alattinak,aki rendesebben van felöltözve stb.
Szomorúak ezek a különbségek. Aki nagyon nem akar elmenni,az azért van,mert van családja,aki segíti,illetve egyedül fogakat összeszorítva lakáshitellel összehozott egy garzont és van párja,akivel segítik egymást.
Mert igen,ilyen dolgokra lehet pénze annak,aki külföldön dolgozik(hiszen az ottani minimumhoz képest fillérekből lehet öltözködni,szép telefont és kisebb cuccokat venni,sőt LCD tévét is dobnak utánad 300-400 fontért,míg a minimálbéred 1200 font karbantartóként,portásként,éjjeli őrként,szobafestőként!). De gondoljunk bele abba is, hogy milyen lemondással jár ez? Akinek tényleg csak az a fontos, hogy meneküljön és garantálni tudja, hogy egy idegen kultúrába,ahol 60%-ban színesbőrűek vannak, be tudjon normálisan illeszkedni,asszimilálódni és örülni a tárgyi dolgoknak,az tényleg menjen,ha már mindent,de tényleg mindent megpróbált!
Megfigyeltem az ismerősi körömben, hogy akik gazdagabbnak tűntetik fel magukat,azok egyáltalán nem azok!Oké,van bóvli karóra a kezükön,iphone, autó,új albérlet, de ennél többet nem tudnak felmutatni úgyse. Tehát akiket látsz... Minden garasuk arra költik, hogy többnek látszanak, de amikor hó végén kellene valamire pénz,hát nincs sajnos. Mert akinek van,az nem arra törekszik, hogy másoknak mutogassa....
Igen idehaza minden drágább sokkal ugye az áfa miatt i s,ruha ,tárgyak minden ami egy csajnak kell.. ezért is rendelek ebay-ről negyed annyiért mint amennyibe itthon a boltba vannak cuccok.
Tárgyakat gyűjtök és igen örülnék ha lenne minél több. De mivel már nincs párom így egyedül félek kimenni szóval marad az itthoni munka, amíg nem lesz olyan társam akivel ki merek menni és támogatni tudjuk egymást.Engem nem zavar ha színes bőrűek nem vagyok rasszista mint előző. Lakás hitelt nem vettem fel szóval ez se tart vissza egyedül a macskám aki nem szeret utazni.:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!