Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan jöttél össze a pároddal?
Tesconál kifele jövet láttam, hogy a kocsim mellett szerencsétlenkedik egy csaj, mert lemerült az akksija, és gondoltam segítek neki bebikázni. Összekötöttem a kocsikat (még az életben gyakorlatban nem csináltam ilyet) és 20 perces fagyoskodás után sem sikerült beindítani,ezért felhívtam egy tapasztaltabb ismerősömet, aki végül segített. Rá kb 2 hétre teljesen véletlenül besétált oda, ahol dolgozok és akkor már egyfajta "baráti" hangulat volt. Ott beszéltük meg az első randit és azóta tart :)
24/F
3 hete ismertem meg. Kb aznap találkoztunk is egy buliban, akkor nem volt semmi. 2 nappal később volt egy baráti összeröffenés nálam, elhívtam, az ágyban kötöttünk ki...Két hétig ez a 'szexkapcsolat' téma ment de most leesett hogy ilyne rövid idő alatt de egymásba zúgtunk :) így a szex is jobb.
21L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!