Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan jöttél össze a pároddal?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan jöttél össze a pároddal?

Figyelt kérdés
Nem az érdekelne h hogyan ismerted meg hanem hogy sokat flörtöltetek, hülyültetek e egymással, vagy inkább egy barátságból, ismeretségből lett szerelem? Főleg 24, 25 év vagy afelett már ugy gondolom a közös jövőkép, azonos vélemény, elképzelések a fontosak ill. sztem a nyugodt kiegyensùlyozott kapcsolat vagy szerintetek az elején még fontos a rózsaszín felhő, mármint a szerelem elején, mert van h hosszù ismeretségből lesz párkapcsolat de azt nem hinném h ilyen esetben már ellepné az embert a rózsaszín köd.
2014. nov. 2. 13:04
 1/3 anonim ***** válasza:
Úgy kezdődött az egész, hogy valamit be akart nekem szólni, mert ugye ránézésre ítélt. Megmutattam neki, hogy más vagyok, mint akinek gondol, sokat hülyültünk, majd flörtöltünk. Most pedig itt tartunk.
2014. nov. 2. 13:09
 2/3 anonim ***** válasza:

Tesconál kifele jövet láttam, hogy a kocsim mellett szerencsétlenkedik egy csaj, mert lemerült az akksija, és gondoltam segítek neki bebikázni. Összekötöttem a kocsikat (még az életben gyakorlatban nem csináltam ilyet) és 20 perces fagyoskodás után sem sikerült beindítani,ezért felhívtam egy tapasztaltabb ismerősömet, aki végül segített. Rá kb 2 hétre teljesen véletlenül besétált oda, ahol dolgozok és akkor már egyfajta "baráti" hangulat volt. Ott beszéltük meg az első randit és azóta tart :)

24/F

2014. nov. 2. 13:27
 3/3 anonim ***** válasza:

3 hete ismertem meg. Kb aznap találkoztunk is egy buliban, akkor nem volt semmi. 2 nappal később volt egy baráti összeröffenés nálam, elhívtam, az ágyban kötöttünk ki...Két hétig ez a 'szexkapcsolat' téma ment de most leesett hogy ilyne rövid idő alatt de egymásba zúgtunk :) így a szex is jobb.

21L

2014. nov. 3. 08:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!