Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem tudok szeretkezni a barátommal a macskám miatt. :s Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Van egy cicám Iván, már 5 éve megvan és nagyon szeretem. Sajnos a szüleim allergiásak a macska szőrre, ezért csak a szobámban tudom tartani. 2 hónapja van egy barátom ő az első fiúm és néhány napja megpróbálkoztunk a szeretkezéssel....de sajnos közbe jött valami.

Minden nagyon jól ment rendesen be is nedvesedtem, elkezdtünk vetkőzni és vadul csókolózni és mikor a barátom levette az alsógatyáját a cicám ráugrott a hasára elkezdte karmolni és harapdálni....bele is karmolt a nemi szervébe :S

Erre persze ő nagyon megharagudott rám és azt mondta addig nem jön többet fel hozzám amíg a macskám ott lesz...

Mit tegyek a cicám 5 éve a leghűségesebb hozzám, de a barátom is szeretem....melyiküket válasszam????

2010. jan. 26. 17:51
1 2 3 4
 31/40 anonim ***** válasza:
0%
KAMÚ!!
2010. jan. 26. 20:44
 32/40 anonim ***** válasza:
48%
"a velem egyneműek sokkal megértőbbek a cicákkal kapcsolatban" - nem, csupán a veled különneműeknek van farkuk, és igencsak rosszul reagálnának, ha egy állat megkarmolná. Ami engem illet, valsz megfogtam volna a farkánál fogva azt a dögöt, kinyitottam volna az ablakot, és egy jól irányzott pörgetős dobással kb. 30-40 méterre repítettem volna, essen talpra, ha tud. Ha tízemeletesben laksz, annál jobb.
2010. jan. 26. 21:05
 33/40 anonim ***** válasza:

Ilyen nem létezik, ez kamu:D

Te forditott esetben mágis hogy reagálnál??:D

áá ikszdé :D

Sok boldogságot a macskédhoz XD

L/17

2010. jan. 26. 21:31
 34/40 anonim ***** válasza:
Vegyél neki egy macskapórázt és kössétek az ágy lábához.
2010. jan. 26. 22:48
 35/40 anonim ***** válasza:
48%

A macskákat tényleg meg lehet tanítani dolgokra, és rendkívül okosak. Ugyanúgy, ahogy van hülye macska, van hülye kutya is.

Ettől függetlenül azt gondolom, hogy ha egyáltalán felmerült benned, hogy bezárd- e a macskát a pasid érdekében (aki tök jogosan volt/van kiakadva, mert ez azért durva, hogy p*csön karmolja egy macska), akkor ne feküdj le senkivel, cicázzál csak a szobádban még pár évig.

2010. jan. 27. 01:15
 36/40 anonim ***** válasza:

"Ez ugye csak vicc??:O

Am meg..a macskád több mint valószínű, h nem hozzád "hűséges", hanem a körülményekhez...Könyörgöm, mégis hogy tudná eljátszani a bizalmad egy MACSKA??xD

Fordított helyzetben, ha mondjuk náluk lennétek és a kutyája-tegyük fel, h van- jól megharap ,te nem így reagálnál??"--> én voltam

Na visszatértem... Csak úgy kíváncsiságból, hány éves is vagy?:O

Nekem is van macskám- már 7 éve- de ha egy ilyen akciója lenne, kizárnám a halálba... te meg aztán tényleg igazi "macskab*zi" vagy, ahogy előttem fogalmaztak:S

A helyedben komolyan elgondolkodnék a dolgokon. Méghogy a pasi szemét... szerintem szimplán csak félti a testi épségét (na meg a "cicádét"...) 18L :)

2010. jan. 27. 15:03
 37/40 anonim válasza:

Nemtudom miért kell a macskát szidni.. Egyszerűen csak szereti a gazdáját és ennyi.. Ö nem tudja,hogy a pasija nem bántja. :D hanem épp ellenkezőleg. :D

Ő csak védeni próbálja a leányzót mert szereti :)

Csupűn ennyi! Nekem a ketreces megoldás tűnik a leg praktikusabbnak.Igaza van!

És remélem megoldódik a problémád:)

Amúgy nekem meg az ellenkezője van.Anynira szereti a macskám a pasim,hogy ül az ölébe és azt várja,hogy vele foglalkozzon:/ Engem meg kidúr.. :D

17/L

2010. jan. 29. 23:33
 38/40 anonim ***** válasza:
Zárd be a párodat a kamrába és utána szeretkezz a macskáddal.
2010. jan. 30. 11:38
 39/40 A kérdező kommentje:

Na döntöttem ,kidobtam a srácot mert a cicám jobban szeretett, a fiúnak meg csak egy szaros Lada Samarája volt.....szóval inkább hagytam a fenébe.

Amúgy 13 éves vagyok, mert többen kérdeztétek.

Akik "macskab.ziznak" azok ba*ák meg!!!!!

Ja és a fas.zfej srácokból már elegem van teljesen és inkább a lányok barátságát keresem :)

2010. jan. 30. 21:45
 40/40 anonim ***** válasza:
ááá...ez oltxD
2010. febr. 21. 17:49
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!