Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem tudok szeretkezni a barátommal a macskám miatt. :s Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Van egy cicám Iván, már 5 éve megvan és nagyon szeretem. Sajnos a szüleim allergiásak a macska szőrre, ezért csak a szobámban tudom tartani. 2 hónapja van egy barátom ő az első fiúm és néhány napja megpróbálkoztunk a szeretkezéssel....de sajnos közbe jött valami.

Minden nagyon jól ment rendesen be is nedvesedtem, elkezdtünk vetkőzni és vadul csókolózni és mikor a barátom levette az alsógatyáját a cicám ráugrott a hasára elkezdte karmolni és harapdálni....bele is karmolt a nemi szervébe :S

Erre persze ő nagyon megharagudott rám és azt mondta addig nem jön többet fel hozzám amíg a macskám ott lesz...

Mit tegyek a cicám 5 éve a leghűségesebb hozzám, de a barátom is szeretem....melyiküket válasszam????

2010. jan. 26. 17:51
1 2 3 4
 11/40 anonim ***** válasza:
53%
Küld ide hozzám azt a rohadt dögöt.... Am meg egy macska többet ér mint 1 pasi... Szeretnék gratulálni.... K*rva jó életed lehet...
2010. jan. 26. 18:12
 12/40 anonim ***** válasza:
48%

Ez ugye csak vicc??:O

Am meg..a macskád több mint valószínű, h nem hozzád "hűséges", hanem a körülményekhez...Könyörgöm, mégis hogy tudná eljátszani a bizalmad egy MACSKA??xD

Fordított helyzetben, ha mondjuk náluk lennétek és a kutyája-tegyük fel, h van- jól megharap ,te nem így reagálnál??

2010. jan. 26. 18:17
 13/40 anonim ***** válasza:
35%
Én a páromat választanám. Szegény fiú istenem!
2010. jan. 26. 18:19
 14/40 anonim ***** válasza:
48%

Én macskapárti vagyok, teljes mértékben, de az biztos, hogy ha akció közben dákónkarmolna egy, akkor élből megfejelném....:P

A sráctól jogos, amit mondott, de ha neked ez nem egyértelmű, akkor nincs nagyon értelme közös jövőben gondolkodni....Fontossági sorrendet kell felállítanod.

2010. jan. 26. 18:21
 15/40 anonim ***** válasza:
35%
Nem lehet, hogy nőstény a macska és azért ugrott a pasidra, mert felizgult a f@sza látványára? :D
2010. jan. 26. 18:32
 16/40 anonim ***** válasza:
Az már rosszul kezdődik, ha választás elé állít (bár az is lehet, hogy csak hirtelen haragjában mondta,és nem gondolta annyira komolyan a barátod). Ha én szeretek valakit,akkor elfogadom minden hibájával/kedvencével(ez esetben macskájával) együtt. Hiszen te és a cicád úgymond "összetartoztok", ő már 5 éve veled van,míg a barátod csak 2 hónapja. Én nem adnék fel egy 5 éves "kapcsolatot",egy 2 hónaposért. Erre szerintem nem is lenne szükség a te esetedben sem. A cicád tényleg be lehet zárni valahova,vagy átvinni esetleg egy barátnődhöz,amíg ti együtt vagytok,de a barátodhoz is mehetnétek gondolom (mert erről nem írtál semmit). Nekem is van macskám,ezért megértem,hogy nagyon szereted. Próbáld a ő szemszögéből nézni, már 5 éve a szobádban tartod,te jelented neki a "világot". Nagy valószínűsséggel csak féltékeny volt a fiúdra,de az is lehet,hogy a "vadul csókolózást" úgy vette,hogy bántani akar (mármint a barátod). Szerintem nem kell választanod(gondolj bele legközelebb mit kérne?).Ha ezt a barátod nem érti meg (ha szeret,akkor megérti azt is,hogy te a macskádat is szereted),akkor tényleg felejtős...
2010. jan. 26. 18:47
 17/40 A kérdező kommentje:

Nagyon szépen köszönöm mindenkinek és valóban nem ér meg egy 5 éves kapcsolat annyit, hogy kitoljak a cicámmal..

Na meg ha a barátom is ekkora suttyó akkor inkább ne vegye el a szüzességem, majd várok még az igazira hisz ráérek :)

2010. jan. 26. 18:58
 18/40 anonim ***** válasza:
24%

"vadul csókolózást" úgy vette,hogy bántani akar " :D :D

Ezt ügye te se gondolod komolyan. A macska nem kutya!

Amúgy ,csak azért írsz ilyen faxságot ,mert nincs f*rkad és még nem karmolta meg.

Egy hasonlóan megkarmolt férfi.

Tényleg v.ki írta a fordított verziót kutyával.

Érdemes lenne tanulmányoznod.

2010. jan. 26. 18:59
 19/40 anonim ***** válasza:
48%

ma 18:58

Akkor kedves kérdező, szo*kodd tényleg a macskát f*szát! És tényleg várj még 10 évet,mert GYEREK vagy még.

2010. jan. 26. 19:02
 20/40 anonim ***** válasza:
50%

Hiszed vagy sem, de a macska is éppen úgy nevelhető egy bizonyos szintig, mint például egy kutya. Ha mindent megengedsz neki, akkor nagyon nehéz dolgod lesz vele. Mondjuk, azért nem kellene a macskád miatt a barátodat hibáztatni....viszont az is biztos, hogy ha ez a kérdés felmerült benned, akkor erősen el kellene gondolkodnod, mindenképpen....

18:21 voltam....

2010. jan. 26. 19:07
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!