Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem tudok szeretkezni a barátommal a macskám miatt. :s Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Van egy cicám Iván, már 5 éve megvan és nagyon szeretem. Sajnos a szüleim allergiásak a macska szőrre, ezért csak a szobámban tudom tartani. 2 hónapja van egy barátom ő az első fiúm és néhány napja megpróbálkoztunk a szeretkezéssel....de sajnos közbe jött valami.

Minden nagyon jól ment rendesen be is nedvesedtem, elkezdtünk vetkőzni és vadul csókolózni és mikor a barátom levette az alsógatyáját a cicám ráugrott a hasára elkezdte karmolni és harapdálni....bele is karmolt a nemi szervébe :S

Erre persze ő nagyon megharagudott rám és azt mondta addig nem jön többet fel hozzám amíg a macskám ott lesz...

Mit tegyek a cicám 5 éve a leghűségesebb hozzám, de a barátom is szeretem....melyiküket válasszam????

2010. jan. 26. 17:51
1 2 3 4
 1/40 anonim ***** válasza:
100%
zárd be addig a wcbe,szex után meg eltakaritod onnan a szörét:D
2010. jan. 26. 17:53
 2/40 anonim ***** válasza:
51%

Egy macskaként reinkarnálódott lélek nem helyesli amit teszel. A macskákat sem szabad ám lebecsülni, ok hogy nem emberek, de semmi nem véletlen!

Sztem a barátod válaszd, a macska sok mindent nem tud neked megadni, amit a barátod igen. Remélem is, nem komoly a kérdés!

2010. jan. 26. 17:56
 3/40 anonim ***** válasza:
36%
A kutyám szívesen megoldja a macskaproblémádat!!!!
2010. jan. 26. 17:57
 4/40 anonim ***** válasza:
100%
Vagy ha van ketrece addig tedd oda és úgy egy másik helyre. Ja és takard le valamivel. Akkor talán nem fog zajt csinálni.
2010. jan. 26. 17:57
 5/40 anonim ***** válasza:
100%
Vegyél egy ketrecet és zárd be addig a macskát. Lehet, hogy nem fog neki tetszeni, de jobb mint ha kidobnád ennyi miatt.
2010. jan. 26. 17:58
 6/40 anonim ***** válasza:
69%

Nekem is pont ez volt a problémám Fférfiként a nőmmel.

Aki ilyen hülye, az szopkodja csak a macskája f@szát.

Ha meg normálisan megkértem,hogy valamit csináljon vele(zárja el addig a kis időre) én voltam a hibás!

Rá 2 nappal ki is basztam a hölgyet! ;)

2010. jan. 26. 18:01
 7/40 anonim ***** válasza:
84%
Ez mekkora szívás! De annak a macskának sem túl jó egész életét egy szobában letölteni, a ragaszkodása pedig könnyen fordulhat ilyen tettekbe!
2010. jan. 26. 18:01
 8/40 anonim ***** válasza:
65%

Szex vagy egy macska????

ez most költői kérdés?

2010. jan. 26. 18:02
 9/40 anonim ***** válasza:
35%
átküldöm a bernáthegyim...xdxd nem lesz szép vége a kis dögnek! xd
2010. jan. 26. 18:08
 10/40 anonim ***** válasza:
0%
rohadt macska...útállom őket:Dxd
2010. jan. 26. 18:09
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!