Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudok szeretkezni a barátommal a macskám miatt. :s Mit tegyek?
Van egy cicám Iván, már 5 éve megvan és nagyon szeretem. Sajnos a szüleim allergiásak a macska szőrre, ezért csak a szobámban tudom tartani. 2 hónapja van egy barátom ő az első fiúm és néhány napja megpróbálkoztunk a szeretkezéssel....de sajnos közbe jött valami.
Minden nagyon jól ment rendesen be is nedvesedtem, elkezdtünk vetkőzni és vadul csókolózni és mikor a barátom levette az alsógatyáját a cicám ráugrott a hasára elkezdte karmolni és harapdálni....bele is karmolt a nemi szervébe :S
Erre persze ő nagyon megharagudott rám és azt mondta addig nem jön többet fel hozzám amíg a macskám ott lesz...
Mit tegyek a cicám 5 éve a leghűségesebb hozzám, de a barátom is szeretem....melyiküket válasszam????
Egy macskaként reinkarnálódott lélek nem helyesli amit teszel. A macskákat sem szabad ám lebecsülni, ok hogy nem emberek, de semmi nem véletlen!
Sztem a barátod válaszd, a macska sok mindent nem tud neked megadni, amit a barátod igen. Remélem is, nem komoly a kérdés!
Nekem is pont ez volt a problémám Fférfiként a nőmmel.
Aki ilyen hülye, az szopkodja csak a macskája f@szát.
Ha meg normálisan megkértem,hogy valamit csináljon vele(zárja el addig a kis időre) én voltam a hibás!
Rá 2 nappal ki is basztam a hölgyet! ;)
Szex vagy egy macska????
ez most költői kérdés?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!