Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem tudok szeretkezni a barátommal a macskám miatt. :s Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Van egy cicám Iván, már 5 éve megvan és nagyon szeretem. Sajnos a szüleim allergiásak a macska szőrre, ezért csak a szobámban tudom tartani. 2 hónapja van egy barátom ő az első fiúm és néhány napja megpróbálkoztunk a szeretkezéssel....de sajnos közbe jött valami.

Minden nagyon jól ment rendesen be is nedvesedtem, elkezdtünk vetkőzni és vadul csókolózni és mikor a barátom levette az alsógatyáját a cicám ráugrott a hasára elkezdte karmolni és harapdálni....bele is karmolt a nemi szervébe :S

Erre persze ő nagyon megharagudott rám és azt mondta addig nem jön többet fel hozzám amíg a macskám ott lesz...

Mit tegyek a cicám 5 éve a leghűségesebb hozzám, de a barátom is szeretem....melyiküket válasszam????

2010. jan. 26. 17:51
1 2 3 4
 21/40 anonim ***** válasza:
19:07 nem hiszem ,hanem Tudom, hogy NEM nevelhető egy r*hadt macska erre. Hülyék ,mint egy amőba.
2010. jan. 26. 19:26
 22/40 anonim ***** válasza:
Ilyen velem is történt egyszer. Volt egy vörös "pitbull" macskám. Már 5 hetesen megtámadta a vendégeket. Szerintem védi a territóriumát. Volt pasim is, aki baromira félt a macskától. Lehet, hülyén hangzik de micsoda pasi az, aki fél egy macskától? Mert a macsek akkor támad, ha saját magát érzi erősebbnek. És igen, a macska is nevelhető. Egy jól irányzott legyintéssel például, mondjuk egy újsággal. Épp csak hogy. egy kissé. Miért kellene a kandúroknak megverekedni érted? A nőstény macska választ úgyis. Add ezt tudtára a négylábúnak, és állj ki a kétlábú kandúrod mellett.
2010. jan. 26. 19:29
 23/40 anonim ***** válasza:
Hideg idők járnak, úgyhogy sztem itt az ideje, hogy megajándékozd a barátodat egy házi készítésű kesztyűvel...
2010. jan. 26. 20:01
 24/40 anonim ***** válasza:
100%
anyátokat, szegény cicák olyan aranyosak pedig és nagyon hűségesek tényleg!:) kedves kérdező, szerintem dobd ki a pasidat, mert nem is szeret ha arra kér válassz!!!! hülye ember aki féltékeny egy cicusra
2010. jan. 26. 20:06
 25/40 A kérdező kommentje:
Hát ahogy olvasom a válaszokat, véleményem szerint a velem egyneműek sokkal megértőbbek a cicákkal kapcsolatban és lehet talán a cicám sem lenne agresszív ha a fiuk helyett inkább lányokkal barátkoznék és velük próbálnék ki Ivánka szemének furi dolgokat :)
2010. jan. 26. 20:09
 26/40 Thurston ***** válasza:
100%
Barátod azért elég fapofa. Oké, én sem örvendeztem volna, de amit ő csinál, az hiszti. :D
2010. jan. 26. 20:18
 27/40 anonim ***** válasza:
0%
Te hülye vagy.
2010. jan. 26. 20:18
 28/40 anonim ***** válasza:
0%
Rohadt macskab*zi.Akaszd fel magad a tetves macskáddal akkor!Én 100,hogy kitekertem volna a nyakát annak a dögnek...
2010. jan. 26. 20:26
 29/40 Thurston ***** válasza:
Na, a sztori alapján a barátodat is pont ilyen primitív afzonnak képzelem el, mint ezt itt.
2010. jan. 26. 20:41
 30/40 anonim ***** válasza:
100%

"Rohadt macskab*zi.Akaszd fel magad a tetves macskáddal akkor!Én 100,hogy kitekertem volna a nyakát annak a dögnek..."

a kultúra várost épít bazzeg...

2010. jan. 26. 20:42
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!