Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Reménytelen szerelem, olyannal, aki nemlehet a tiéd?
Figyelt kérdés
Volt már olyan,hogy beleestetek a tanárotokba?Már 2. éve,hogy figyelem őt,tanít is engem.Az órán mindig mosolyog rám,szinte már flörtol velem.Van felesége és gyereke.Nyáron vele megyek táborba....
Akkor a legelviselhetetlenebb valaki hiánya, mikor melletted ül és tudod, hogy sosem lehet a tiéd.
Na gyorsan válts iskolát! Az én tanárom is 30 éves és felesége van 2 gyereke.. Lefeküdt velem, beleszerettem, most szenvedek mert vége a "szex kapcs.nak"
2010. jan. 26. 16:59
2/11 anonim válasza:
Méghogy a lányok nem ribancok...
2010. jan. 26. 17:02
3/11 anonim válasza:
Felejtsd el.Ő felnőtt férfi önálló élettel,Te meg egy fiatal kamaszlány.Egyébként is,lehet,hogy beképzelsz magadnak olyan dolgokat,amelyek nem valósak!A bánatodat úgy enyhítheted,ha felébredsz,és az álomvilág helyett kilépsz az igazi Életbe,és esélyt adsz a korodbeli srácoknak is.
2010. jan. 26. 17:02
4/11 anonim válasza:
Semmit ne csinálj,ne rugasd ki :S !Esetleg ha Ő kezdeményez egy beszélgetést köztetek,akkor felhozhatod,de sztem magadtól ne mássz rá!Elhiszem,h szar lehet...de felejtsd el vhogy,a kettőtök érdekében :S :(
2010. jan. 26. 17:04
5/11 anonim válasza:
Én is voltam így...5évig tanított....!De semmi nem volt,soha nem is közeledtem felé!Nézzük mindennek a pozitív oldalát...így érettségi után 5-6 évvel szebb visszagondolni az ott töltött töri-jog órákra!És még most is a szívemben van Ő,de már nem úgy!Nincs kedved bővebben beszélgetni róla msnen?Szívesen meghallgatlak!
2010. jan. 26. 17:09
6/11 A kérdező kommentje:
utolsó:csak skypem van :/
amm meg mér lennék ribanc?mi választjuk a szerelmet?egyébként ő törit tanít....
és a dolgokat nemcsak beképzelem magamnak,mások is ésurevették hogy velem sokkal tobbet foglalkozik...
2010. jan. 26. 18:09
7/11 anonim válasza:
Lehet,azért,mert jól tanulsz,szorgalmas vagy,látja,hogy érdekel a történelem,stb.Persze az is lehet,hogy kölcsönös az érdeklődés...Mégis mit akarsz Tőle?Gyereke,felesége van...Ezt nem is veszed figyelembe?
2010. jan. 27. 12:02
8/11 A kérdező kommentje:
Jó tanuló vagyok,de szorgalmas nem,és abszolút nemérdekel a töri!ezt ő látja is...de azért elég szép vagyok!
a tábooról meg ma mondta:
,,A legnagyobb álmom hogy veled bulizhassak.és a vizespóló verseny,inkább ne is beszéljunk róla!/perverz mosoly/még nősz 1-2 évet,aztán.../perverz mosoly és elsétál/......,,
hát,szal ennyi....
2010. jan. 27. 19:01
9/11 anonim válasza:
17.09es vok,kell csinálnom egy skypeot,vagy neked egy msnt...!Inkább neked egy msnt,én azt sem tom,h hogy kell letölteni :) !Most már nagyon kíváncsi vok :)
2010. jan. 28. 11:03
10/11 anonim válasza:
S most ilyen beszólások után komoly férfiként tudsz tekinteni rá?Nagyon naiv vagy,bár még fiatalka..Ne dőlj be az ilyen beszólásoknak!Pláne nem,ha azok egy nős,gyerekes apa szájából hangzanak el!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!