Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az a pillanat amikor rájössz, hogy a vőlegényed benne van Kelemen Anna könyvében. Szerintetek?
Titeket zavarna? Név szerint nem említi természetesen, de ő az és elég kellemetlen. Régebben volt, akkor még nem ismertük egymást.
23L
Ezzaz gyerekek, jok vagytok!
2es, azert az eleg nagy sertes ha azt mondod valakinek, hogy kelemen anna jobb no nala.... mintha azt mondanad, hogy "Fekete Pakonak magasabb az IQja"
es miert alja no az, akinek a volegenye benne van a fent emlitett konyveben? Mert az emberek nem valtoznak?
Kerdezo, mennyire biztos, hogy a volegenyed az? Ha nev szerint nem emlitik, mi az amibol egyertelmuen kiderul?
egxaltalan... kelem anna tud irni?:D szerintem meg a tollat is marokra fogja...
# 11, köszönöm.
olvastam a könyvet, felhívtam, hogy hallod te sokáig találkozgattál a KA-val. És bevallotta, most dolgozik, este találkozunk.
Amúgy a 2.-nak, mégis nekem kérte meg a kezemet, nem neki. Azt nem tudhatod, hogy jobb nő-e mint én mert nem ismersz. :) Amúgy semmi bajom az Annával, nem véletlenül olvasom a könyvét.
Most úgy beszélgetnék vkivel. :(
Azt szégyellem, hogy intim infók is vannak benne, és nem szeretném ha ezt mások megtudják. Tuti mindenkinek az lenne az első dolga, hogy elolvassa a könyvet, puszta kíváncsiságból.
te szegyenled? miert is? hiszen nem te voltal annacskaval :)
az meg hogy a srac miket csinalt elotte, az... hat azzal mar nem lehet mit tenni, megtortent. buszke is ra? mert akkor viszont az egoja egy kicsit (szamomra) nem kivant magassagokban lehet.
egyebkent nem ertem a hype-ot ekorul a no korul. izlesek es pofonok, de en sosem tartottam ot eszveszejtoen jo nonek, de meg csak jo nonek sem. nem feltetlenul csak a kulseje miatt lesz valakibol jo no, hanem az osszhata miatt. de ez most reszletkerdes :)
kerdezo, ha gondolod, irj ram es ha mas nem, legalabb kiirod magadbol, ha segiteni nem is feltetlenul tudok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!