Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Hogyan szakitsak szépen?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan szakitsak szépen?

Figyelt kérdés
Ne kérdezzétek miért, de egy év után úgy érzem barátnőmmel már nem olyan a kapcsolatunk. Bár ő nagyon szeret de én érzem h már valami más. Nem tudom hogy mondjam el neki. Épp most.műtőtték nagymamáját, vizsgák előtt van, anyukájával is fasirtban. Szóval most nem alkalmas, de egyre jobban úgy érzem nekem ez nem megy. Nem akarom megbántani, megsérteni, hogyan tudnám szépen csinálni a dolgot? Egyre inkább emészt a dolog, alig alszom, feszült vagyok. Van valami bevált módszeretek hogy ne utáljon meg egy életre? Köszönöm.

#szakítás #alkalmas pillanat
2014. máj. 3. 22:12
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
Miért?
2014. máj. 3. 22:15
 2/17 anonim ***** válasza:
Szépen nem lehet szakítani,de ha ugyanezt elmondod neki amit ide írtál akkor viszonylag szépen szakítasz.
2014. máj. 3. 22:15
 3/17 anonim ***** válasza:
vizsgák előtt? gyűlölni fog!
2014. máj. 3. 22:16
 4/17 anonim ***** válasza:

Nem az a lényeg, hogy megutál-e, hanem az, hogy ne verd át semmilyen körülmények között és inkább fájjon neki az igazság, de legyél bátor és állj elé. VÁrj egy kicsit, amíg rendeződnek anyujával a dolgok, meg a vizsgáit leteszi és utána értelmesen ülj le vele face to face: Nézd Béla, nem érzem már azt, amit az elején, nem érzem úgy, hogy szükséges lenne ezt a párkapcsolatot fenntartani és folytatni. Sajnálom, de szakítani szeretnék.

UI: ja és ha vigaszbúcsúdugást akar a lány, ne dőlj be neki.

2014. máj. 3. 22:17
 5/17 A kérdező kommentje:
Épp azt mondom nem alkalmas.most majd később. Hogy miért, nem tudom megmondani. Régen sokkal jobb volt minden most már ellaposodott a dolog. Alig megyünk vhová, alig vagyunk ugy együtt stb. Totál lefogyott.
2014. máj. 3. 22:18
 6/17 anonim ***** válasza:

Én annak örülnék, ha egy levelet hagyna a férfi. Úgy értem, kézzel írt levelet. Így magamban tudom megemészteni a dolgot, feldolgozni az eseményeket.

Hidd el, írásban összeszedettebben le tudod írni a gondolataidat, mint előtte elmakogni a "Nem miattad, miattam" szöveget... Utána pedig személyesen is megbeszélhetitek.

2014. máj. 3. 22:19
 7/17 anonim ***** válasza:

Ha én kapnék egy levelet önzőnek érezném a dolgot, hogy nem beszéltük meg, mert lehet ő is így érez.

Az meg hogy ellaposodott a kapcsolat mindkettőtök hibája és az is, hogy a problémákat nem időben kezeltétek.

2014. máj. 3. 22:23
 8/17 anonim ***** válasza:
Jah írd le és még meg mutassa a busz söfőrnek is hogy mekkora szar házi vagy le ne írd már levélve még feltöltné vagy valami :D
2014. máj. 3. 22:25
 9/17 A kérdező kommentje:
A legnagyobb gond h egy helyen dolgozunk...
2014. máj. 3. 22:25
 10/17 anonim ***** válasza:

Ez csak én vagyok. Én eltenném a levelet, és jó pár év múlva is elő lehet venni, mint tapasztalat és emlék.

Nem mutogatnám mindenkinek, max. a legjobb barátnőmmel elemezném ki. De ez csak én vagyok. Te ismered a párodat, kérdező. Ő hogy reagálna?

2014. máj. 3. 22:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!