Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan szakitsak szépen?
Nem az a lényeg, hogy megutál-e, hanem az, hogy ne verd át semmilyen körülmények között és inkább fájjon neki az igazság, de legyél bátor és állj elé. VÁrj egy kicsit, amíg rendeződnek anyujával a dolgok, meg a vizsgáit leteszi és utána értelmesen ülj le vele face to face: Nézd Béla, nem érzem már azt, amit az elején, nem érzem úgy, hogy szükséges lenne ezt a párkapcsolatot fenntartani és folytatni. Sajnálom, de szakítani szeretnék.
UI: ja és ha vigaszbúcsúdugást akar a lány, ne dőlj be neki.
Én annak örülnék, ha egy levelet hagyna a férfi. Úgy értem, kézzel írt levelet. Így magamban tudom megemészteni a dolgot, feldolgozni az eseményeket.
Hidd el, írásban összeszedettebben le tudod írni a gondolataidat, mint előtte elmakogni a "Nem miattad, miattam" szöveget... Utána pedig személyesen is megbeszélhetitek.
Ha én kapnék egy levelet önzőnek érezném a dolgot, hogy nem beszéltük meg, mert lehet ő is így érez.
Az meg hogy ellaposodott a kapcsolat mindkettőtök hibája és az is, hogy a problémákat nem időben kezeltétek.
Ez csak én vagyok. Én eltenném a levelet, és jó pár év múlva is elő lehet venni, mint tapasztalat és emlék.
Nem mutogatnám mindenkinek, max. a legjobb barátnőmmel elemezném ki. De ez csak én vagyok. Te ismered a párodat, kérdező. Ő hogy reagálna?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!