Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Hogyan szakitsak szépen?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan szakitsak szépen?

Figyelt kérdés
Ne kérdezzétek miért, de egy év után úgy érzem barátnőmmel már nem olyan a kapcsolatunk. Bár ő nagyon szeret de én érzem h már valami más. Nem tudom hogy mondjam el neki. Épp most.műtőtték nagymamáját, vizsgák előtt van, anyukájával is fasirtban. Szóval most nem alkalmas, de egyre jobban úgy érzem nekem ez nem megy. Nem akarom megbántani, megsérteni, hogyan tudnám szépen csinálni a dolgot? Egyre inkább emészt a dolog, alig alszom, feszült vagyok. Van valami bevált módszeretek hogy ne utáljon meg egy életre? Köszönöm.

#szakítás #alkalmas pillanat
2014. máj. 3. 22:12
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Felvenné a flegma stilusát amikor ideges, és leosztana.. majd elküldene melegebb éghajlatra.
2014. máj. 3. 22:33
 12/17 anonim ***** válasza:
A levél az jó ötlet, megspórolod a nagy szokásos őrjöngési, könyörgős jelenetet, amit az ilyen típusú nők szoktak lépni.
2014. máj. 3. 22:38
 13/17 A kérdező kommentje:
Ő nem könyörgős inkább ideges stilusu.A levél.esetén meg azt mondaná gyáva vagyok.
2014. máj. 3. 22:40
 14/17 anonim ***** válasza:

Na, akkor a levél nem válna be, mert tényleg még mutogatná mindenkinek. :D

Én inkább a sírós típus vagyok.

Akkor nem marad más hátra, mint a személyes, őszinte vallomás.

2014. máj. 3. 22:40
 15/17 anonim ***** válasza:

És az milyen, ha levelet írsz neki, odaadod, de ott maradsz vele, amíg elolvassa, aztán megbeszélhetitek?

Mondjuk ekkor meg azt mondja, hogy nincs szád, amivel ezt elmondhatnád?! De akkor is összeszedettebb. :D

2014. máj. 3. 22:44
 16/17 anonim ***** válasza:
Az, hogy mit mond rád miután megkapta a levelet, szerintem lényegtelen. Ha intelligens lenne, akkor egy szót nem szólna. De nem lehet az, legalábbis amit itt írtál a megnyilvánulásáról.
2014. máj. 3. 22:49
 17/17 A kérdező kommentje:
Intelligens ő és olvasott, de ha ideges kifordul magábol..más lesz.
2014. máj. 3. 22:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!