Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Visszajelölt iwiwen. Na de...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Visszajelölt iwiwen. Na de most hogyan tovább részemémről?

Figyelt kérdés
Szóval egy srác, aki nekem bejön, visszajelölt iwiwen. Ennek nagyon örülök, mert nyílván tudja, hogy ki vagyok és nincs ellenére, hogy iwiwen egymás ismerősei között megjelentjünk. A helyzet, az, hogy hetente 1-2x látom a srácot a buszon, nagyon helyes, nincs barátnője (tudtommal) és nagyon belegabalyodtam, ezért szeretném megismerni. 2 utcával arrébb lakik tőlem, így problémát sem okozna a találkozás, 2 perc alatt tudnuk talizni. Vagy 1. A lényeg, hogy mióta visszajelölt iwiwen még nem láttam a buszon, mert hétvégén volt és valószínűleg holnap vagy holnap után fogom látni. Nagyon örülnék ha látnám. Remélem sasolni fog. Amúgy hogyan jelezzek neki, hogy többet szeretnék csupán egy iwiwen ismerősnek jelölésnél? Ráköszönni semmiképpen nem fogok, msn cím nincs az adatlapján. Van egy haverom, aki azt mondta, hogy szólna az érdekemben a srácnak. mi a véleményetek erről, ha "véletlenűl" megemlítene neki? :S Egyszerűen vágyom rá. Ennyi. :(
2010. jan. 25. 21:38
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
Szokj le a WoW-ról.
2010. jan. 25. 22:05
 22/29 anonim ***** válasza:
Én javasoltam a levelet. Légyszi, írd meg, hogy mi történt??
2010. jan. 25. 22:06
 23/29 A kérdező kommentje:
Hát, köszi. Amúgy várok holnapig, hogy látom-e a buszon. Jah meg hát még nem is bírnám elküldeni. (: Aztán még várok, hátha valaki bedob valmi jó kis plusz szöveget még. :)
2010. jan. 25. 22:07
 24/29 A kérdező kommentje:
WoWosnak üzenem: Tudtom szerint a WoW egy számítógépes játék, én pedig életemben nem játszottam ilyenekkel, de örülök neki, hogy te ekkora kocka vagy, ennyire jól tudsz offolni, ezt megpecsételem egy piros kézzel. :) ;) Aki az 5letet adta: Majd megíromide, de ha szeretnéd priviben is akár.. ;) Tényleg köszi a tippet. Szerintem ez jó lesz. (:
2010. jan. 25. 22:09
 25/29 anonim ***** válasza:

Hát, én egyszer voltam hasonló szituban, de a srác egy kretén volt miután megismertem. Szóval nekem nem jött össze a dolog. Remélem Neked nagyobb szerencsét lesz ;)

Amúgy sajna semmi ötletem nincs, ilyen dolgokban nem vagyok jó...

(Egyébként most nekem is van egy buszos kiszemeltem :D

De én nem merném bejelölni... :$)

Na de majd tényleg írd meg, hogy mi lett! :))

20/L

2010. jan. 25. 22:14
 26/29 anonim ***** válasza:

Ne büntess!

Életemben nem WoWoztam csak általában azok ilyen gyávák (tapasztalat) akik ilyennel játszanak.

Erre is kérek piros jelet pls:)

Naponta 1 óra számítógépezés az kockaság? Ha igen akkor az vagyok.

2010. jan. 25. 22:15
 27/29 anonim ***** válasza:

Járni is az IWIWen keresztul akarsz?

Ha kozel laktok akkor akárhol osszefuthattok "véletlenul" és megszóllíthatod, ha a buszon nem alkalmas.

A levél elkuldése után mi lesz? Vagy a sok msnezés után? A buszon akkor is majd lesutott szemmel fogod kerulni ot? Komolyan nem értem miért nem lehet személyesen.

2010. jan. 26. 16:28
 28/29 A kérdező kommentje:

1.) Nem vagyok gyáva, ez a féle félelem teljesen természetes, hogy nem köszönök rá mindjárt 10 méterről, amikor meglátom. 15 éves lány vagyok, mégis mit gondolsz? Mindegy.

2.) Másik meg, hogy nem iwiwen keresztül szeretnék járni, de mindegy...

3.) 20/L! Azért neked is sok sikert kívánok és köszi! =)

2010. jan. 26. 17:38
 29/29 A kérdező kommentje:
Felvettem vele a kapcsolatot, már élőben is beszéltünk, nagyon édes, majd remélem jóra alakulnak a dolgok. :)(L)
2010. febr. 4. 18:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!