Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy srác akivel egy buszon szoktam hazajönni. Iwiwen bejelöltem és visszajelölt. Lehet még esélyem nála?
Van egy srác akivel egy buszon szoktam hazajönni. Iwiwen bejelöltem és visszajelölt. Aztán felvettem msn-re, nemsokat beszéltünk de elvileg tudta hogy ki vagyok. Késöbb flevettem egy szivatós msn-címen, és akkor azt mondta rólam, fogalma sincs ki vagyok és ezért letiltott és le is törölt.
Viszont buszon továbbra is engem szokott nézni. /ezt már többen is mondták.
Szegény tényleg ilyen hülye, vagy csak szivatni akar? (bár pár barátnőm ismeri és mondták h nem tul jo a memoriája)
amugy én 13 vagyok ő pedig 15.
Tudom költői a kérdés, de mi a fenéért nem beszélsz vele személyesen? Tudom, hogy információs társadalomban élünk meg minden, de ne a netes személyisége alapján ítéljünk már meg valakit (többször bebizonyosodott már hogy lehet sokkal jobb/rosszabb is). Ha elhívnád valahova 30 perc alatt felmérhetnéd mi a helyzet ahelyett hogy drámázol.
Mellesleg ez a kamu cím...valami felnőttesebb megoldás nem jutott eszedbe? :D
annyira azért nem vagyok bátor, hogy odamenjek és elhívjam valahova főleg mert sosincs egyedül.:D hát nem tudom milyen felnötesebb megoldás létezik, de sajna csak ennyi jutott eszembe:D
am.köszi a választ :P
Szóval megtudta, hogy te vetted fel kamu címen? Nekem nem teljesen világos a leírás alapján:S Mert ha így van, akkor hidd el, nem azért néz, mert tetszel neki...
Ha pedig nem tudta meg, akkor nem értem, miért tiltott és törölt le.
Egyértelmű.
Nincs esélyed, fogadd el, és hagyd.
Hümm. Azért ez függ sok mindentől. Volt kirakva valami olyan kép, amin "te" vagy[szóval valami olyan kép, akin olyan van, akiről te azt kamuztad, hogy te vagy]? Mennyi idő után kérdeztél rá saját magadra?
Azok alapján, hogy letörölt téged, nagyon valószínű, hogy rájött a dologra, és ezért - egyébként teljesen logikus módon - így cselekedett.
Ezt eléggé elszúrtad:S
nnnna akkor az elejéről.
1x egymással szemben ültünk a buszon és akkor tetszett meg. egy bnőmmel ültem ő meg egy haverjával és párhuzamosan röhögtünk egy ien tróger pasin.:D
felvettem ugye a sajátomon és sokat beszélgettünk. utána egyre kevesebbet és egyzser mikor rákérdeztem,hogy tudja-e ki vagyok azt mondta nem ugrik be neki, küldjek képet. küldtem egy képet amin nem látszottam annyira, mert hóesés közben készült. xD azt mondta tudja mostmár. aztán felvettem a kamu címen és úgy kb 2. beszélgetésnél rákérdeztem magamra, hogy ismer-e. azt mondta: "felvett msn-re de fogalmam sincs ki az még sosem találkoztunk." erre a saját címemet letörölte. gondolom így érthető. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!