Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Visszajelölt iwiwen. Na de most hogyan tovább részemémről?
Figyelt kérdés
Szóval egy srác, aki nekem bejön, visszajelölt iwiwen. Ennek nagyon örülök, mert nyílván tudja, hogy ki vagyok és nincs ellenére, hogy iwiwen egymás ismerősei között megjelentjünk. A helyzet, az, hogy hetente 1-2x látom a srácot a buszon, nagyon helyes, nincs barátnője (tudtommal) és nagyon belegabalyodtam, ezért szeretném megismerni. 2 utcával arrébb lakik tőlem, így problémát sem okozna a találkozás, 2 perc alatt tudnuk talizni. Vagy 1. A lényeg, hogy mióta visszajelölt iwiwen még nem láttam a buszon, mert hétvégén volt és valószínűleg holnap vagy holnap után fogom látni. Nagyon örülnék ha látnám. Remélem sasolni fog. Amúgy hogyan jelezzek neki, hogy többet szeretnék csupán egy iwiwen ismerősnek jelölésnél? Ráköszönni semmiképpen nem fogok, msn cím nincs az adatlapján. Van egy haverom, aki azt mondta, hogy szólna az érdekemben a srácnak. mi a véleményetek erről, ha "véletlenűl" megemlítene neki? :S Egyszerűen vágyom rá. Ennyi. :(2010. jan. 25. 21:38
1/29 anonim válasza:
ha nem mersz odamenni hozzá, miért nem írsz neki iwiwen egy levelet?
2/29 anonim válasza:
Az ismerőst hagyd ki inkább. Egy ártatlan kérdéssel kezd el a beszélgetést. Nem ciki ha te kezdeményezel. Ki tudja mi lesz ebből. Lehet több mint barátság. Csak légy bátor.
3/29 A kérdező kommentje:
És mégis mit írjak? :(:S
2010. jan. 25. 21:42
4/29 anonim válasza:
Hátőőőő ha jó fej a haver, aki szólna az érdekedben, akkor rajta keresztül próbáld meg. De amúgy nem alapozhatod a kölcsönös szimpátiát egy IWIW-es visszajelölésen... én is visszajelölöm az osztályom legnagyobb tetvét is, mert nem vagyok f@sz. Amúgy miért nem akarsz elmenni hozzá, ha közel lakik? Beszélgetni vele... mit veszthetsz?
5/29 anonim válasza:
kösz, hogy megosztottad velünk ezt a kis szösszenetet
egyszerűen ennyi:)
6/29 anonim válasza:
Kérd meg anyukádat, hogy ő beszéljen az ő anyukájával, hogy ő beszéljen a gyerekével, hogy ti összejöhessetek:D XD
Amúgy ülj mellé buszon, vagy kérdezd meg mennyi az idő, vagy valamit kérdezz tőle aztán ha tetszel neki, akkor elkezdtek beszélgetni.
Vagy kérd meg anyukádat, hogy fizessen neki, hogy járjon veled.
Bocs több ötletem nekem nincs.
7/29 A kérdező kommentje:
Jó azért légyszi a komolytalan és bunkó hozzászolók hanyagoljanak. Én tök komolyan gondoltam. Megszólítás kizárva.
2010. jan. 25. 21:46
8/29 anonim válasza:
Többen meghaltak már, mert megszólítottak egy fiút.
Megértem a félelmed.
9/29 anonim válasza:
Írj neki egy pár soros levélkét, "örülök, hogy visszajelöltél, azt hittem, nem is fogod tudni ki vagyok, hiszen olyan sokan utazunk azon a buszon...remélem holnap is talizunk a szokott időben, a szokásos járaton"
Na, nekem ez egyszer nagyon bejött.
10/29 A kérdező kommentje:
Nem, csak tudod évek óta látom és elég gáz lenne. Az egész busz ismer szinte engem. És nem akarok égni. Mindegy ezt nem érzed. Mondom megszólítás kizárva, nem véletlenűl. Amúgy már volt példa, hogy 4-5 embert megszólítottam, akikkel azóta is tartom a kapcsolatot. Csak ez más. Nem a félelem. Mert megmerném, de itt nem olyan a hely. NEM ALKALMAS.
2010. jan. 25. 21:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!