Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Visszajelölt iwiwen. Na de most hogyan tovább részemémről?
Figyelt kérdés
Szóval egy srác, aki nekem bejön, visszajelölt iwiwen. Ennek nagyon örülök, mert nyílván tudja, hogy ki vagyok és nincs ellenére, hogy iwiwen egymás ismerősei között megjelentjünk. A helyzet, az, hogy hetente 1-2x látom a srácot a buszon, nagyon helyes, nincs barátnője (tudtommal) és nagyon belegabalyodtam, ezért szeretném megismerni. 2 utcával arrébb lakik tőlem, így problémát sem okozna a találkozás, 2 perc alatt tudnuk talizni. Vagy 1. A lényeg, hogy mióta visszajelölt iwiwen még nem láttam a buszon, mert hétvégén volt és valószínűleg holnap vagy holnap után fogom látni. Nagyon örülnék ha látnám. Remélem sasolni fog. Amúgy hogyan jelezzek neki, hogy többet szeretnék csupán egy iwiwen ismerősnek jelölésnél? Ráköszönni semmiképpen nem fogok, msn cím nincs az adatlapján. Van egy haverom, aki azt mondta, hogy szólna az érdekemben a srácnak. mi a véleményetek erről, ha "véletlenűl" megemlítene neki? :S Egyszerűen vágyom rá. Ennyi. :(2010. jan. 25. 21:38
11/29 anonim válasza:
Mi a srác neve és a te neved? írok neki üzenetet iwiwen és megkérdem, hogy tetszel-e neki.
12/29 anonim válasza:
Én egyszerűen azt írnám, hogy szia, én vagyok a lány a buszról.
13/29 A kérdező kommentje:
Áh nem köszi. xD Ha ezt írom neki nem túl nyomulós?: "Örülök, hogy visszajelöltél, azt hittem, nem is fogod tudni ki vagyok.. :) Esetleg az msn címed elkérhetem? :$" KOMMENTELJETEK, MERT EZT ELKÜLDENÉM NEKI, DE BÁÁRMI ÖTLEDEDD VAGY KRITIKÁD VAN ÍRD MEG LÉGYSZI!
2010. jan. 25. 21:55
14/29 anonim válasza:
mennyi idős vagy?
13-14?
(nem oltásból írom, csak azt szeretném megtudni, hogy vagyok-e akkora istencsászár, hogy a stílusodból rájöjjek a korodra)
15/29 anonim válasza:
az msn címét még ne kérd el. majd válaszol rá valamit, és azután már elkérheted, ha ő esetleg nem tenné..
16/29 A kérdező kommentje:
Rendben. Köszi. Amúgy 15 vagyok. Nemsokára 16. De miért?
2010. jan. 25. 21:59
17/29 A kérdező kommentje:
Jah am légyszi ne offolj. Akkor először csak írjam neki az első mondatot, aztán majd később az msn? és mi van ha nem válaszol? :/ Jah és azért írok így, mert izgatott és boldog vagyok, de mindegy. Te, kedves istencsászár ilyet gondolom sosem érzel. És köszi nagyon annak, aki ezt a buszos ötletet adta. Remélem beválik nekem is. (:
2010. jan. 25. 22:01
18/29 anonim válasza:
Sztem 17 éves a kérdezőnk. Mondjuk én az msn címet ha el is kérném, mindenképpen megírnám, hogy élőben szívesebben beszélgetek la bla bla.
Elsőre sztem csak annyit írj, hogy tök jó hogy visszajelöltél.
a labda feldobva, neked csak figyelni kell, hogy lepattan, vagy elkapják-e.
19/29 A kérdező kommentje:
Köszönöm eked is. (: Egyéb ötlet? :)
2010. jan. 25. 22:03
20/29 anonim válasza:
Remélem bejön, nagyon szurkolok neked. Kb. ugyanolyan izgatott voltam, amikor én megírtam a magam kis levelét. Nem bántam meg azóta sem, pedig baromira féltem a koppanástól én is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!